Angela Browning Montgomery benoemd tot nieuwe directeur van de Mobile Arts Council

De Mobile Arts Council heeft aangekondigd dat Angela Browning Montgomery is gekozen als de nieuwe uitvoerend directeur. Montgomery volgt Lucy Gafford op, die in maart aankondigde dat ze van plan was om eind april af te treden en “meer tijd te besteden aan mijn artistieke carrière”. Gafford heeft meer dan 10 jaar bij de kunstraad gewerkt en was bijna vijf jaar uitvoerend directeur.

Volgens informatie die dinsdag door de raad is vrijgegeven, werkt Montgomery sinds 2017 bij de organisatie en is ze werkzaam geweest als ontwikkelingsdirecteur. Ze heeft eerder gewerkt als programmamanager en uitvoerend directeur van de Alabama Coastal Foundation en heeft 15 jaar ervaring met non-profitorganisaties.

“Ik voel me vereerd en enthousiast om te zijn gekozen als de volgende uitvoerend directeur van de Mobile Arts Council”, zei Montgomery in een aankondiging van de raad. “De kunsten hebben de kracht om ons te inspireren, te onderwijzen en te verenigen, en ik kijk ernaar uit om samen te blijven werken met het getalenteerde team van MAC om onze missie verder te bevorderen en een positieve impact te hebben op de Mobile-gemeenschap.”

“We zijn verheugd om Angela te bevorderen als onze uitvoerend directeur, omdat zij een aangeboren begrip heeft van de missie van onze organisatie,” zei Kim Sweet, voorzitter van het MAC-bestuur van bestuurders. “Haar benoeming zorgt ervoor dat de impact van MAC blijft groeien, met zinvolle kansen voor lokale artiesten, succesvolle samenwerkingen met lokale en regionale kunstorganisaties, en educatieve activiteiten die toekomstige generaties inspireren om onze culturele erfgoed voort te zetten.”

Montgomery zal op 29 april aan de slag gaan als uitvoerend directeur. Voor meer informatie over de organisatie kunt u terecht op mobilearts.org.

FAQ:

1. Wie is de nieuwe uitvoerend directeur van de Mobile Arts Council?
De nieuwe uitvoerend directeur van de Mobile Arts Council is Angela Browning Montgomery.

2. Wie was de vorige uitvoerend directeur en waarom trad ze af?
De vorige uitvoerend directeur was Lucy Gafford, die aankondigde dat ze van plan was af te treden en “meer tijd te besteden aan mijn artistieke carrière”.

3. Wat is de functie van Angela Browning Montgomery bij de organisatie?
Angela Browning Montgomery heeft sinds 2017 bij de organisatie gewerkt als ontwikkelingsdirecteur.

4. Wat zijn de eerdere werkervaringen van Angela Browning Montgomery?
Angela Browning Montgomery heeft eerder gewerkt als programmamanager en uitvoerend directeur van de Alabama Coastal Foundation en heeft 15 jaar ervaring met non-profitorganisaties.

5. Wat zei Angela Browning Montgomery over haar benoeming?
Angela Browning Montgomery zei: “Ik voel me vereerd en enthousiast om te zijn gekozen als de volgende uitvoerend directeur van de Mobile Arts Council.”

6. Wat zei Kim Sweet over de benoeming van Angela Browning Montgomery?
Kim Sweet, voorzitter van het MAC-bestuur van bestuurders, zei: “Haar benoeming zorgt ervoor dat de impact van MAC blijft groeien, met zinvolle kansen voor lokale artiesten, succesvolle samenwerkingen met lokale en regionale kunstorganisaties, en educatieve activiteiten die toekomstige generaties inspireren om onze culturele erfgoed voort te zetten.”

7. Wanneer begint Angela Browning Montgomery als uitvoerend directeur?
Angela Browning Montgomery begint op 29 april als uitvoerend directeur.

Definities:
– Mobile Arts Council: De Mobile Arts Council is een kunstraad die zich inzet voor het bevorderen van de kunsten en het bieden van kansen aan lokale artiesten in Mobile, Alabama.
– Uitvoerend directeur: De uitvoerend directeur is verantwoordelijk voor het leiden en beheren van de Mobile Arts Council en het uitvoeren van de missie van de organisatie.

Gerelateerde links:
mobilearts.org (Hoofddomein van de Mobile Arts Council)