Anne F. Hogan benoemd tot decaan van het College of Performing Arts

Chapman University heeft aangekondigd dat Anne F. Hogan op 15 juli 2024 wordt benoemd tot decaan van het College of Performing Arts (COPA). Hogan heeft een uitgebreide ervaring in nationaal en internationaal academisch leiderschap binnen de kunsten. Ze heeft succesvolle innovatieve curriculaire programma’s ontwikkeld, onderzoeksculturen versterkt en waardevolle relaties opgebouwd met interne en externe belanghebbenden.

Hogan heeft diverse functies bekleed, waaronder de oprichting van de School of Music, Theatre, and Dance aan Ithaca College in New York, de decaan van het College of Communication and Fine Arts aan de University of Memphis, de directeur van educatie bij de Royal Academy of Dance in Londen en de associate decaan van de Faculteit Geesteswetenschappen, Kunsten, Talen en Onderwijs aan de London Metropolitan University.

Ze heeft haar diploma’s behaald aan Harvard University, Brown University en heeft een professionele carrière in dans gehad, waaronder bij het Boston Ballet. Haar doctoraatsthesis richtte zich op het werk van regisseur Peter Brook en werd geschreven onder begeleiding van Professor Coppélia Kahn.

Hogan’s werk als kunstenaar, wetenschapper en academisch bestuurder heeft altijd haar passie geïnspireerd voor het kweken van multidisciplinaire programma’s en samenwerkingen, en het leggen van verbindingen tussen de academische en professionele sector.

Als decaan van de School of Music, Theatre, and Dance aan Ithaca College heeft Hogan een sterke administratieve en bestuurlijke structuur geïmplementeerd en interdisciplinaire initiatieven bevorderd in samenwerking met andere decanen.

Bij de University of Memphis heeft ze de lancering van een bachelorprogramma in modeontwerp en merchandising en een concentratie in creatieve massamedia gefaciliteerd. Ze heeft ook samengewerkt met de decaan van gezondheidswetenschappen om een interdisciplinair bachelorprogramma in Dance Science te ontwikkelen en het University of Memphis Institute for Arts and Health opgericht en als interim-directeur gediend.

Hogan heeft internationale ervaring opgedaan bij de London Metropolitan University en de Royal Academy of Dance. Ze heeft bijgedragen aan het vergroten van de wereldwijde invloed van de Royal Academy of Dance en heeft unieke samenwerkingsprogramma’s geïntroduceerd, zoals een samenwerking met het Berlijnse Staatsballet en een undergraduate kwalificatie met Queensland University of Technology.

Naast haar academische carrière heeft Hogan ook ervaring in fondsenwerving en alumni-relaties. Ze heeft gewerkt als directeur van alumni-relaties en jaarlijkse fondsenwerving aan de American University of Paris en heeft diverse alumni- en leiderschapsafdelingen opgericht in steden als New York City en Washington DC.

Met haar ervaring en expertise in de kunsten, leiderschap en internationale betrokkenheid is Anne F. Hogan de ideale persoon om het College of Performing Arts naar nieuwe successen te leiden.

Veelgestelde vragen (FAQ) over de benoeming van Anne F. Hogan als decaan van het College of Performing Arts (COPA):

1. Wie is Anne F. Hogan en wat zijn haar kwalificaties?
Anne F. Hogan is een ervaren academisch leider binnen de kunsten en zal op 15 juli 2024 worden benoemd tot decaan van COPA. Ze heeft diverse functies bekleed, waaronder de oprichting van de School of Music, Theatre, and Dance aan Ithaca College en de decaan van het College of Communication and Fine Arts aan de University of Memphis. Ze heeft diploma’s behaald aan Harvard University en Brown University en heeft een professionele carrière in dans gehad.

2. Welke ervaring heeft Hogan op internationaal niveau?
Hogan heeft internationale ervaring opgedaan bij zowel de London Metropolitan University als de Royal Academy of Dance. Ze heeft bijgedragen aan het vergroten van de wereldwijde invloed van de Royal Academy of Dance en heeft unieke samenwerkingsprogramma’s geïntroduceerd, zoals een samenwerking met het Berlijnse Staatsballet en een undergraduate kwalificatie met Queensland University of Technology.

3. Welke initiatieven heeft Hogan genomen op het gebied van onderwijs en samenwerking?
Hogan heeft succesvolle innovatieve curriculumprogramma’s ontwikkeld, onderzoeksculturen versterkt en waardevolle relaties opgebouwd met interne en externe belanghebbenden. Als decaan van de School of Music, Theatre, and Dance aan Ithaca College implementeerde ze een sterke administratieve en bestuurlijke structuur en bevorderde ze interdisciplinaire initiatieven in samenwerking met andere decanen.

4. Heeft Hogan ervaring in fondsenwerving en alumni-relaties?
Ja, Hogan heeft ook ervaring in fondsenwerving en alumni-relaties. Ze heeft gewerkt als directeur van alumni-relaties en jaarlijkse fondsenwerving aan de American University of Paris en heeft diverse alumni- en leiderschapsafdelingen opgericht in steden als New York City en Washington DC.

Definities:
1. Decaan: Een decaan is een bestuurlijke functie binnen een universiteit of hogeschool. De decaan is verantwoordelijk voor het bestuur en de ontwikkeling van een specifieke faculteit.
2. Performing Arts: Uitvoerende kunsten, zoals muziek, theater en dans, waarbij de nadruk ligt op live optredens en voorstellingen.

Suggested related links:
Chapman University
College of Performing Arts