Ben Folds trakteert Feyetteville op een unieke muzikale belevenis

Rocker, liedjesschrijver, pianist en uitvoerend artiest Ben Folds komt deze winter naar Fayetteville. De artiest, wiens albums platinum hebben behaald, zal optreden in het Walton Arts Center op zaterdag 14 december om 19.30 uur als onderdeel van zijn aanstaande Paper Airplane Request Tour.

Tijdens de show worden fans aangemoedigd om hun favoriete nummers op het podium te gooien met behulp van papieren vliegtuigjes. Dit unieke en interactieve element zorgt voor een bijzondere ervaring waarbij het publiek actief betrokken wordt bij de muziekkeuze.

Ben Folds is vooral bekend als pianist en zanger van de pop/rockband Ben Folds Five. Daarnaast heeft hij soloalbums opgenomen en heeft hij deelgenomen aan andere projecten en samenwerkingen. Hij staat ook bekend als voorvechter van muziekeducatie en is de oprichter van “Keys For Kids” in North Carolina. Bovendien is hij lid van Americans For The Arts en de Arts Action Fund.

De kaartjes voor de show variëren in prijs van $50.95 tot $110.95, exclusief toeslagen. Kaarten kunnen worden gekocht op waltonartscenter.org. Mis deze unieke muzikale belevenis niet en beleef een avond vol geweldige muziek met Ben Folds!

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wanneer komt Ben Folds naar Fayetteville?
Ben Folds komt deze winter naar Fayetteville en zal optreden in het Walton Arts Center op zaterdag 14 december om 19.30 uur.

2. Wat is de Paper Airplane Request Tour?
De Paper Airplane Request Tour is een tournee waarbij fans worden aangemoedigd om hun favoriete nummers op het podium te gooien met behulp van papieren vliegtuigjes. Het is een interactief element dat het publiek actief betrekt bij de muziekkeuze.

3. Wat is Ben Folds’ achtergrond?
Ben Folds is een pianist, liedjesschrijver, rocker en uitvoerend artiest. Hij is het meest bekend als pianist en zanger van de pop/rockband Ben Folds Five. Hij heeft echter ook soloalbums opgenomen en heeft deelgenomen aan andere projecten en samenwerkingen. Bovendien is hij een voorvechter van muziekeducatie en oprichter van “Keys For Kids” in North Carolina. Hij is ook lid van Americans For The Arts en de Arts Action Fund.

4. Hoeveel kosten de kaartjes voor de show?
De prijzen van de kaartjes variëren van $50.95 tot $110.95, exclusief toeslagen.

5. Waar kan ik kaartjes kopen voor de show?
Kaarten kunnen worden gekocht op waltonartscenter.org.

Gerelateerde links:
Ben Folds: Officiële website van Ben Folds.
Walton Arts Center: Website van het Walton Arts Center.