Broers Kelce commissieert unieke gouden trofee van Placervillese onderneming

Placerville, Californië – Op deze Super Bowl zondag krijgt een unieke trofee nationale aandacht. De beroemde NFL-broers, Jason en Travis Kelce, hebben een Placerville-based bedrijf ingeschakeld om de Golden Baby te maken. Het meesterwerk van Bennett Awards gaat nu viraal.

Bob Bennett Junior, eigenaar van Bennett Awards, zei: “We zeggen graag dat we klein maar machtig zijn. We doen geweldige dingen, een beetje undercover. Onze ontvangerslijst bestaat eigenlijk uit een who’s who-lijst van beroemdheden, politici en presidenten, allemaal afkomstig van deze kleine studio.” In een klein geel gebouw in Placerville worden unieke trofeeën gemaakt voor klanten over de hele wereld. De familie Bennett is al meer dan 50 jaar actief in het vak. Hun nieuwste klanten zijn niemand minder dan de Kelce-broers.

Jason en Travis hebben hen ingeschakeld nadat ze ze op sociale media hadden ontdekt. “Het is gewoon weer een dag. We krijgen veel van dit soort telefoontjes en dit is wat we doen. Wat Jason Kelce’s visie was… het werd echt geïnspireerd door de Stanley Cup en de NFL-trofee, en dat is waar het idee vandaan kwam, en we wilden het gewoon maken,” zei Mollee Johnston van Bennett Awards. Het team ging aan de slag en ontwierp een unieke trofee voor de fans van Jason en Travis’ populaire podcast genaamd New Heights. Met alle opwinding rondom de Super Bowl waren de broers enthousiast om de Golden Baby deze week aan de fans te onthullen.

Jason Kelce zei in zijn podcast: “Kijk hiernaar. De Golden Baby mensen. Laat je ogen genieten van de New Heights Trophy. Is het niet prachtig?” De reden waarom Jason een bronzen baby als trofee wilde, is eenvoudig. Ontwerper Ryan Rivas legt uit: “Het komt erop neer dat hij eerder in zijn carrière werd gevraagd om een baby te signeren… Hij signeerde de baby en wist dat hij het had gemaakt.” Rivas zei dat alles, behalve het gezicht, gemodelleerd was naar zijn dochter Bennett.

De Kelce-broers waren onder de indruk van het eindresultaat en prezen het Placerville-bedrijf voor hun harde werk van de afgelopen zes maanden om hun 100-pond zware Golden Baby trofee werkelijkheid te maken. “Ik moet jullie een applaus geven. Jullie hebben jezelf overtroffen. Dit is ongelooflijk,” zei Travis Kelce. Jason: “Ben je een fan?”; Travis: “Ja, ik ben een fan ervan.”

FAQ sectie:

Q: Wie heeft de Golden Baby trofee ontworpen?
A: De Golden Baby trofee is ontworpen door Bennett Awards, een bedrijf gevestigd in Placerville, Californië.

Q: Wie zijn de eigenaren van Bennett Awards?
A: Bob Bennett Junior is de eigenaar van Bennett Awards.

Q: Wat voor soort trofeeën maakt Bennett Awards?
A: Bennett Awards maakt unieke trofeeën voor klanten over de hele wereld.

Q: Welke beroemde NFL-broers hebben Bennett Awards ingeschakeld?
A: Jason en Travis Kelce hebben Bennett Awards ingeschakeld om de Golden Baby trofee te maken.

Q: Wat was de inspiratie achter het ontwerp van de Golden Baby trofee?
A: Het ontwerp van de Golden Baby trofee werd geïnspireerd door de Stanley Cup en de NFL-trofee.

Q: Waarom wilde Jason Kelce een bronzen baby als trofee?
A: Jason Kelce wilde een bronzen baby als trofee omdat hij eerder werd gevraagd om een baby te signeren en daardoor de associatie had met zijn eigen succes.

Belangrijke termen:

– Golden Baby: De naam van de trofee ontworpen door Bennett Awards.
– Bennett Awards: Een bedrijf gevestigd in Placerville, Californië, dat unieke trofeeën maakt.
– Jason Kelce en Travis Kelce: Beroemde NFL-broers die de Golden Baby trofee hebben laten maken.

Suggesties voor gerelateerde links:
Bennett Awards: Officiële website van Bennett Awards.