City of Danville Kiest Nieuw Logo na Uitdagende Contest

Sinds de winter van 2022 werkt de stad Danville hard aan een strategisch branding-initiatief. Onderdeel van deze puzzel is een nieuw logo voor de stad Danville, dat ons pas ontwikkelde verhaal, onze pijlers en slogan “Jij beslist wat mogelijk is” weerspiegelt. We hebben hulp gezocht bij lokale kunstenaars en grafisch ontwerpers via een logo-wedstrijd en ontvingen meer dan 50 ontwerpen waar het publiek op kon stemmen.

Via papieren en online enquêtes werden meer dan 4.000 stemmen uitgebracht en de meest geliefde logo’s kwamen bovendrijven. Deze toplogo’s werden vervolgens beoordeeld door ons stadsleiderschapsteam en na veel overleg is het logo van de stad Danville gekozen!

Dit logo is ontworpen door WhiteSmith Marketing Group en is geselecteerd vanwege zijn moderne stijl, kleurenpalet dat overeenkomt met het stadszegel, en unieke ontwerpelementen die positieve kenmerken van Danville weerspiegelen. Gefeliciteerd aan onze winnaar!
De stad Danville wil graag iedereen bedanken die heeft deelgenomen en die onze keuze zo ontzettend uitdagend heeft gemaakt! We zijn erg trots op het feit dat onze stad bol staat van creativiteit en we geloven dat deze wedstrijd een weerspiegeling is van onze sterke aanwezigheid van kunst en het ongelooflijke talent in Danville.

Het nieuwe logo zal volledig worden geïmplementeerd in het begin van de zomer van 2024. We kunnen niet wachten om het overal in onze stad te zien schitteren en om onze identiteit krachtig uit te dragen. Met dit nieuwe logo zijn we ervan overtuigd dat de stad Danville een helder symbool heeft dat onze unieke eigenschappen en onze toekomstige groei vertegenwoordigt. We hopen dat dit logo een bron van trots zal zijn voor alle inwoners van Danville en een herkenbaar beeld zal worden voor bezoekers van onze prachtige stad.

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Wat is het strategisch branding-initiatief van de stad Danville?
Het strategisch branding-initiatief van de stad Danville is een aanpak om de stad positief te positioneren en te promoten.

2. Waarom heeft de stad Danville een nieuw logo nodig?
Het nieuwe logo weerspiegelt het pas ontwikkelde verhaal, de pijlers en de slogan van de stad Danville en draagt bij aan het creëren van een sterke identiteit.

3. Hoe is het nieuwe logo gekozen?
Er is een logo-wedstrijd georganiseerd waarbij lokale kunstenaars en grafisch ontwerpers betrokken waren. Meer dan 50 ontwerpen werden ingediend en het publiek kon stemmen via papieren en online enquêtes. Na beoordeling door het stadsleiderschapsteam is het logo van de stad Danville gekozen.

4. Wie heeft het winnende logo ontworpen?
Het winnende logo is ontworpen door WhiteSmith Marketing Group.

5. Waarom is het winnende logo gekozen?
Het logo is gekozen vanwege zijn moderne stijl, kleurenpalet dat overeenkomt met het stadszegel, en unieke ontwerpelementen die positieve kenmerken van Danville weerspiegelen.

6. Wanneer wordt het nieuwe logo geïmplementeerd?
Het nieuwe logo zal volledig worden geïmplementeerd in het begin van de zomer van 2024.

Gerelateerde links:
Website van de stad Danville: Hier vindt u meer informatie over de stad, evenementen en andere updates.
Over de stad Danville: Leer meer over de geschiedenis en kenmerken van Danville.
Kunst en cultuur in Danville: Ontdek de bloeiende kunstscene en culturele activiteiten in Danville.