Crosby Studios ontwerpt luxueuze interieurs voor Silencio nachtclub in New York

Crosby Studios, gevestigd in New York, heeft de interieurs van de Silencio nachtclub in Manhattan ontworpen. Het ontwerp is geïnspireerd op de stijl van regisseur David Lynch, met gouden accenten en rijke rode stoffen en verlichting.

Silencio NYC, gelegen tussen Times Square en Hell’s Kitchen, is de tweede locatie van de club. De oorspronkelijke club in Parijs werd ontworpen door Lynch zelf. Crosby Studios-oprichter Harry Nuriev wilde het oorspronkelijke ontwerp van Lynch respecteren en tegelijkertijd de “essentie van Franse flair in het karakter van New York City” verwerken.

In de Silencio NYC domineert een rode loper zowel de muren als de vloer, terwijl rode verlichting de ruimte omkadert. Het interieur roept dezelfde mystiek en aantrekkingskracht op als de Parijse locatie van Silencio en is doordrenkt met Lynch’s kenmerkende kleur.

“Het volgende ontwerp voor Silencio wilde Harry een dialoog aangaan met de regisseur via de films waarmee hij is opgegroeid,” aldus Crosby Studios. “De handtekening rode kleur van [David Lynch] is veelvuldig gebruikt om de ware essentie van het hedendaagse New York te vangen. Harry wilde een ruimte creëren die sexy aanvoelt en alsof je in een film bent.”

Naast de rode loper heeft Nuriev ook verhoogde privékamers ontworpen die kunnen worden afgesloten met rode fluwelen gordijnen. Deze kamers zijn bekleed met gouden metalen panelen en bieden een exclusieve en luxueuze ervaring voor de gasten.

Silencio NYC bevindt zich in de buurt van de voormalige locatie van de iconische nachtclub Studio 54, wat ook van invloed is geweest op het ontwerp van Silencio. De club staat bekend om zijn strenge deurbeleid, maar degenen die de drempel overgaan, kunnen genieten van een ervaring in kamers waar de muren en vloer bedekt zijn met weelderig rood tapijt, en subtiele rode verlichting de contouren benadrukt.

De architectuur van Crosby Studios roept een gevoel van luxe en mysterie op, en creëert een iconische sfeer die Silencio tot een toonaangevend nachtclubmerk maakt. Met zijn uitnodigende interieurs en gevarieerde programmering zal Silencio NYC ongetwijfeld een hotspot worden voor lokale en internationale bezoekers die willen genieten van een unieke avond uit.

Crosby Studios heeft het interieur van de Silencio nachtclub in Manhattan ontworpen, geïnspireerd op de stijl van regisseur David Lynch. De club bevindt zich tussen Times Square en Hell’s Kitchen en is de tweede locatie van de club, waarvan de oorspronkelijke club in Parijs door Lynch zelf is ontworpen. Het interieur van Silencio NYC is doordrenkt met Lynch’s kenmerkende kleur, met gouden accenten, rode stoffen en verlichting. Het doel van het ontwerp was om respect te tonen voor Lynch’s oorspronkelijke ontwerp en tegelijkertijd de Franse stijl te combineren met de karakteristieken van New York City.

Het ontwerp van Silencio NYC bevat een rode loper die zowel de muren als de vloer domineert, met rode verlichting die de ruimte omkadert. Daarnaast heeft ontwerper Harry Nuriev verhoogde privékamers ontworpen die kunnen worden afgesloten met rode fluwelen gordijnen. Deze kamers zijn bekleed met gouden metalen panelen en bieden een exclusieve en luxueuze ervaring voor de gasten.

Silencio NYC bevindt zich in de buurt van de voormalige locatie van de iconische nachtclub Studio 54, wat ook van invloed is geweest op het ontwerp van Silencio. De club staat bekend om zijn strenge deurbeleid, maar biedt een ervaring met weelderig rood tapijt en subtiele rode verlichting voor degenen die toegelaten worden.

Het architectuurontwerp van Crosby Studios creëert een gevoel van luxe en mysterie, waardoor Silencio een toonaangevend nachtclubmerk wordt. Met zijn uitnodigende interieurs en gevarieerde programmering zal Silencio NYC ongetwijfeld een hotspot worden voor zowel lokale als internationale bezoekers die willen genieten van een unieke avond uit.

Belangrijke termen en jargon:
– David Lynch: een Amerikaanse filmmaker en kunstenaar, bekend om zijn surrealistische films en televisieseries.
– Silencio: de naam van de nachtclub, oorspronkelijk ontworpen door David Lynch in Parijs.
– Crosby Studios: het ontwerpbureau verantwoordelijk voor het interieurontwerp van Silencio NYC.
– Hell’s Kitchen: een wijk in Manhattan, New York City.
– Studio 54: een iconische nachtclub in Manhattan die populair was in de jaren 70 en bekend stond om zijn extravagante feesten en beroemde gasten.

Suggesties voor gerelateerde links:
Silencio Club
Crosby Studios
David Lynch official website