Drie lokale studenten ontvangen studiebeurzen van het Paris-Henry County Arts Council

Het Paris-Henry County Arts Council heeft studiebeurzen toegekend aan drie lokale studenten die actief betrokken zijn bij de kunsten. Katie Barnett en Audrey Hart, beiden laatstejaars studenten aan Henry County High School, zijn geselecteerd als ontvangers van het studiebeursprogramma van het Arts Council. Deze beurzen zullen hen ondersteunen bij hun start van het eerste jaar aan de universiteit komend najaar. Barnett zal haar academische avontuur beginnen aan Lipscomb University, terwijl Hart haar studie zal voortzetten aan Murray State University.

Naast de ondersteuning van studenten die naar de universiteit gaan, werkt het Arts Council ook aan het bevorderen van artistieke groei en ontwikkeling in de gemeenschap. Ze hebben ook een extra studiebeurs toegekend aan Logan Barnhart, die deze zomer deel zal nemen aan de Governors’ School om zich verder te verdiepen in de wereld van de vocale muziek.

“Dit prestigieuze programma biedt Logan een unieke kans om haar vaardigheden verder te ontwikkelen en zich volledig onder te dompelen in haar passie voor muziek,” aldus Caleb Grissom, directeur van het Arts Council.

“Hun toewijding, talent en betrokkenheid bij de kunsten zijn echt bewonderenswaardig, en we zijn enthousiast om te zien waar hun reizen hen zullen brengen,” aldus Grissom.

Vorig jaar was de Farm to Table fundraiser zeer succesvol en heeft meer dan $20.000 opgebracht voor lokale studiebeurzen en kunstprogramma’s. Het Arts Council blijft zich inzetten voor het ondersteunen van jonge kunstenaars en het bevorderen van cultuur in de gemeenschap.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de studiebeurzen van het Paris-Henry County Arts Council?
Het Paris-Henry County Arts Council heeft studiebeurzen toegekend aan lokale studenten die actief betrokken zijn bij de kunsten. De beurzen zijn bedoeld om hen te ondersteunen bij hun start van het eerste jaar aan de universiteit.

Wie zijn de ontvangers van het studiebeursprogramma van het Arts Council?
De ontvangers van dit jaar zijn Katie Barnett en Audrey Hart, beiden laatstejaars studenten aan Henry County High School. Katie Barnett zal haar academische avontuur beginnen aan Lipscomb University en Audrey Hart zal haar studie voortzetten aan Murray State University.

Wat is de Governors’ School?
De Governors’ School is een zomerprogramma waarin studenten de mogelijkheid krijgen om zich verder te verdiepen in een specifiek vakgebied. Logan Barnhart, een andere studiebeursontvanger, zal deze zomer deelnemen aan de Governors’ School om zich verder te verdiepen in de wereld van de vocale muziek.

Hoe ondersteunt het Arts Council artistieke groei en ontwikkeling in de gemeenschap?
Naast het ondersteunen van studenten die naar de universiteit gaan, werkt het Arts Council aan het bevorderen van artistieke groei en ontwikkeling in de gemeenschap. Ze doen dit door middel van verschillende kunstprogramma’s en evenementen.

Wat is de Farm to Table fundraiser?
De Farm to Table fundraiser is een evenement georganiseerd door het Arts Council. Het doel van dit evenement is om geld in te zamelen voor lokale studiebeurzen en kunstprogramma’s. Vorig jaar heeft de fundraiser meer dan $20.000 opgebracht.

Links:
Website van het Paris-Henry County Arts Council