Een Feestelijke Huldiging van Lesbiennes en Queer Vrouwen

De stad West Hollywood, in samenwerking met haar LGBTQ+ Commissie en community partners Fan Girl Cafe en het L Project, kondigt met enthousiasme een speciaal evenement aan genaamd “Queer Art in the Park”, ter ere van de Lesbian and Queer Women’s Visibility Week (LQWVW). Deze levendige bijeenkomst vindt vandaag, zondag 28 april 2024, plaats van 12.00 tot 16.00 uur in het West Hollywood Park.

Het park zal worden omgetoverd tot een feestelijke locatie met kraampjes van queer kunstenaars, live muziek en verschillende grasveldspelletjes. Het evenement heeft als doel om de creativiteit en diversiteit van de lesbische en queer-vrouwen gemeenschap in de schijnwerpers te zetten en biedt een platform voor kunstenaars en ambachtslieden om hun werk tentoon te stellen.

Bezoekers worden aangemoedigd om picknickbenodigdheden mee te nemen, zoals dekens, yogamatten en tuinstoelen, en te genieten van een middag van ontspanning, netwerken en feestvieren onder de zon.

De toegang tot “Queer Art in the Park” is gratis, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die de lokale LGBTQ+ gemeenschap wil steunen en erbij betrokken wil zijn. Dit evenement is een van de hoogtepunten van de Lesbian and Queer Women’s Visibility Week, die loopt tot 28 april.

Voor meer informatie over de activiteiten van de week en andere evenementen, bezoek de officiële LGBTQ+ hub van de stad op weho.org/lgbtq. Sluit je aan bij je buren om de rijke culturele diversiteit van West Hollywood te vieren en help zichtbaarheid en inclusiviteit voor lesbische en queer vrouwen in onze gemeenschap te bevorderen.

FAQ – Queer Art in the Park

Wat is “Queer Art in the Park”?
“Queer Art in the Park” is een speciaal evenement georganiseerd door de stad West Hollywood, in samenwerking met haar LGBTQ+ Commissie en community partners Fan Girl Cafe en het L Project. Het evenement vindt plaats ter ere van de Lesbian and Queer Women’s Visibility Week (LQWVW) en heeft als doel de creativiteit en diversiteit van de lesbische en queer-vrouwen gemeenschap in de schijnwerpers te zetten.

Wanneer en waar vindt het evenement plaats?
Het evenement vindt plaats op zondag 28 april 2024 van 12.00 tot 16.00 uur in het West Hollywood Park.

Wat kunnen bezoekers verwachten op “Queer Art in the Park”?
Bezoekers kunnen kraampjes van queer kunstenaars, live muziek en verschillende grasveldspelletjes verwachten. Het evenement biedt een platform voor kunstenaars en ambachtslieden om hun werk tentoon te stellen. Bezoekers worden aangemoedigd om picknickbenodigdheden mee te nemen, zoals dekens, yogamatten en tuinstoelen, om te genieten van een middag van ontspanning, netwerken en feestvieren onder de zon.

Is er een toegangsprijs voor “Queer Art in the Park”?
Nee, de toegang tot “Queer Art in the Park” is gratis.

Hoe kan ik meer informatie krijgen over de activiteiten van de week en andere evenementen?
Voor meer informatie over de activiteiten van de week en andere evenementen, kun je de officiële LGBTQ+ hub van de stad bezoeken op weho.org/lgbtq. Hier vind je informatie over de Lesbian and Queer Women’s Visibility Week en kun je je aansluiten bij je buren om de rijke culturele diversiteit van West Hollywood te vieren en zichtbaarheid en inclusiviteit voor lesbische en queer vrouwen in onze gemeenschap te bevorderen.

Definitions:
– LGBTQ+: een acroniem dat staat voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en queer
– Lesbian and Queer Women’s Visibility Week (LQWVW): een week ter ere van de zichtbaarheid van lesbische en queer vrouwen

Suggested related links:
weho.org – Officiële website van de stad West Hollywood.
weho.org/lgbtq – Officiële LGBTQ+ hub van de stad West Hollywood.