Eerste jazzconcert van 2024 in Sweetwater Center for the Arts

Kom en geniet van het allereerste jazzconcert van 2024 in Sweetwater Center for the Arts! Dit bijzondere concert zal plaatsvinden in de Community Room van Sweetwater, gelegen aan de Broad Street 200, Sewickley, PA 15016. De deuren openen om 18:00 uur en er is beperkte beschikbaarheid van kaartjes, dus zorg dat je er snel bij bent.

Tijdens dit concert, dat duurt van 19:00 tot 21:00 uur, kun je genieten van de prachtige muziek van RML Jazz. Dit getalenteerde ensemble bestaat uit Laura Wiens (zang), Glenn Utsch (keyboard), Jeff Leonhardt (gitaar), Perry Pinto (bas), Gene Laus (trompet, flugelhorn), Mike Clancy (saxofoon, fluit, percussie) en Rick Laus (drums, oprichter/leider).

Om de avond compleet te maken, zal Chef Alvarez gerechten te koop aanbieden. Wees gerust, er is geen buiten eten of drinken toegestaan tijdens dit indoor concert. Dus waarom laat je jezelf niet trakteren op een heerlijke maaltijd terwijl je geniet van de muziek?

Mis deze unieke kans niet om te genieten van een geweldige jazzavond in Sweetwater Center for the Arts. Koop nu je kaartje en zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent voor een avond vol fantastische muziek en culinaire verwennerij. We hopen je daar te zien!

Veelgestelde vragen (FAQ’s):

Wat is de datum en locatie van het jazzconcert?
– Het jazzconcert vindt plaats in Sweetwater Center for the Arts, gelegen aan de Broad Street 200, Sewickley, PA 15016. De datum van het concert is nog niet vermeld.

Hoe laat gaan de deuren open en hoe lang duurt het concert?
– De deuren openen om 18:00 uur en het concert duurt van 19:00 tot 21:00 uur.

Wie treedt er op tijdens het concert?
– RML Jazz treedt op tijdens dit concert. Het ensemble bestaat uit Laura Wiens (zang), Glenn Utsch (keyboard), Jeff Leonhardt (gitaar), Perry Pinto (bas), Gene Laus (trompet, flugelhorn), Mike Clancy (saxofoon, fluit, percussie) en Rick Laus (drums, oprichter/leider).

Zijn er maaltijden beschikbaar tijdens het concert?
– Ja, Chef Alvarez zal gerechten te koop aanbieden tijdens het concert.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar het concert?
– Nee, buiten eten of drinken is niet toegestaan tijdens dit indoor concert.

Waar kan ik een kaartje kopen voor het concert?
– Je kunt nu een kaartje kopen voor het concert. Het is aanbevolen om er snel bij te zijn vanwege beperkte beschikbaarheid van kaartjes.

Belangrijke termen en jargon:

– Ensemble: een groep muzikanten die samen optreden.
– Flugelhorn: een muziekinstrument, vergelijkbaar met een trompet.
– Percussie: muziekinstrumenten die worden bespeeld door te slaan of te schudden, zoals drums of een tamboerijn.

Suggesties voor gerelateerde links:

Sweetwater Center for the Arts
RML Jazz

Geniet van het jazzconcert in Sweetwater Center for the Arts!