Foxtown Landing Brewery Plan Undergoes Major Design Changes

Een plan voor een brouwerij taproom en restaurant in het centrum van Milwaukee, genaamd Foxtown Landing, heeft onlangs belangrijke ontwerpwijzigingen ondergaan. Het plan kreeg vorige zomer voorlopige goedkeuring van de Architectural Review Board van het Derde District, maar moest terugkomen om goedkeuring te vragen voor de aangebrachte veranderingen.

Volgens een brief aan de Historic Third Ward Association, die ondertekend was door architect Stephen P. Smith van Stephen Perry Smith Architects, zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd:

De ontwerpwijzigingen omvatten onder meer het veranderen van het ontwerp van het terras aan de rivier. In plaats van twee kleinere terrassen is er nu één groter terras, met twee vuurkorven en de mogelijkheid om er meer toe te voegen indien nodig. Dit biedt meer flexibiliteit bij het plaatsen van verschillende zitarrangementen en zorgt ervoor dat mensen samen kunnen genieten van een comfortabele setting.

Het terreinontwerp is aangepast om ADA-toegang tot het terras te verschuiven naar de noordkant van het terrein. Ook zijn de trappen langs de rivierwalk aangepast.

Er is nu een cirkelvormig gebied toegevoegd aan het oostelijke uiteinde van het steegje dat Foxtown Landing scheidt van het nabijgelegen Downtown Dog Park. Dit gebied fungeert als een uitkijkpunt en aanlegplaats voor de loopbrug die toegang biedt tot nieuwe bootdokken.

Een overdekte bandshell met een koperen dak is toegevoegd aan de noordoostelijke hoek van het terrein voor livemuziek en andere evenementen. Daarnaast is de laadruimte in de noordoostelijke hoek verwijderd en vervangen door een verzonken laadgebied in de noordwestelijke hoek.

Binnenin het gebouw zijn er ook veranderingen aangebracht, zoals het verplaatsen van de keukens op elke verdieping naar de westkant van het gebouw om het uitzicht op de drukkere hoek van N. Plankinton en W. St. Paul Avenue, het terras aan de rivier en de Milwaukee River te maximaliseren. Om de oorspronkelijke beglazing op de westgevel te behouden, wordt voorgesteld om gebruik te maken van een verlichte ‘shadow box’ achter de keukenramen, waar digitale kunst en aankomende evenementen worden weergegeven.

Naast deze wijzigingen zijn er ook aanpassingen gemaakt aan de screening van mechanische installaties, het glas op de noordelijke atrium van de derde verdieping en de toegang tot de terrassen.

Hoewel de wijzigingen goed zijn ontvangen, moeten de materialen en bewegwijzering nog worden beoordeeld door de Architectural Review Board.

De eigenaar van het project, Tom Nieman, was vertegenwoordigd tijdens de vergadering en de nieuwe ontwerpen werden gedeeld. De bouwwerkzaamheden zullen naar verwachting deze zomer beginnen.

Met deze fascinerende ontwerpwijzigingen belooft Foxtown Landing een must-visit bestemming te worden voor zowel bierliefhebbers als liefhebbers van live muziek en evenementen. De unieke architectonische details en de prachtige ligging aan de rivier zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Een FAQ-sectie op basis van de belangrijkste onderwerpen en informatie in het artikel:

Wat zijn de recente ontwerpwijzigingen voor het Foxtown Landing-project in Milwaukee?
– De recente ontwerpwijzigingen omvatten onder andere het samenvoegen van twee kleinere terrassen tot één groot terras aan de rivier, het verplaatsen van de ADA-toegang tot het terras naar de noordkant van het terrein, het toevoegen van een cirkelvormig gebied en een loopbrug aan het oostelijke uiteinde van het steegje, en het toevoegen van een overdekte bandshell met een koperen dak voor livemuziek en evenementen. Ook zijn er veranderingen binnenin het gebouw aangebracht, zoals het verplaatsen van de keukens naar de westkant van het gebouw.

Welke rol speelt de Architectural Review Board bij het project?
– De Architectural Review Board heeft vorige zomer voorlopige goedkeuring gegeven aan het Foxtown Landing-project. De projecteigenaar moest echter terugkomen om goedkeuring te vragen voor de recente ontwerpwijzigingen. De materialen en bewegwijzering moeten nog worden beoordeeld door de Architectural Review Board.

Wat is de verwachte startdatum van de bouwwerkzaamheden?
– De bouwwerkzaamheden worden naar verwachting deze zomer gestart.

Wat maakt Foxtown Landing een must-visit bestemming?
– Foxtown Landing belooft een must-visit bestemming te worden dankzij de fascinerende ontwerpwijzigingen. Het project biedt een taproom, restaurant en livemuziek- en evenementenruimte. De unieke architectonische details en de prachtige ligging aan de rivier zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor zowel bierliefhebbers als liefhebbers van live muziek en evenementen.

Belangrijke termen en vakjargon:
– Architectural Review Board: Architectuurbeoordelingscommissie.
– ADA-toegang: Toegankelijkheid volgens de Americans with Disabilities Act (Amerikanen met een handicap).
– Loopbrug: Brug die toegang biedt tot de nieuwe bootdokken.
– Bandshell: Overdekte ruimte voor livemuziek en andere evenementen.
– Verzonken laadgebied: Lagergelegen gebied voor het laden.

Suggesties voor verwante links:
Foxtown Landing – Officiële website van het Foxtown Landing-project.