Fujifilm en Skylum organiseren gratis fotosessies in de Verenigde Staten

Fujifilm en Skylum, het bedrijf achter het Luminar Neo bewerkingsplatform, hebben de handen ineengeslagen om 50 gratis fotosessies in de Verenigde Staten te organiseren. Fotografen krijgen niet alleen de kans om hun lokale steden in een nieuw licht te zien, maar ook om nieuwe Fujifilm-apparatuur uit te proberen.

Dit “experimentele” nieuwe programma is ontwikkeld om fotografen te inspireren om verschillende stedelijke gebieden te verkennen door de lens van hun camera tijdens geleide fotosessies, waar ze omringd zullen zijn door gelijkgestemde mensen. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om de nieuwste camera’s en lenzen van Fujifilm uit te proberen en persoonlijk contact te hebben met medewerkers van beide bedrijven.

Volgens Victor Ha, vicepresident van de Fujifilm North America Corporation, Electronic Imaging Division, zijn fotosessies een belangrijk onderdeel van het creatieve proces. Hij zegt: “Ze zijn niet alleen een manier om cameraderie op te bouwen onder makers, maar ook om hen in staat te stellen boeiende beelden en content te maken in echte situaties. We kijken ernaar uit om samen te werken met Luminar Neo en lokale makers de tools te geven die nodig zijn om ideeën, expertise en verhalen met elkaar en de wereld te delen.”

Ongeacht het vaardigheidsniveau bieden deze fotosessies een unieke kans om vaardigheden te verbeteren en in contact te komen met de lokale gemeenschap. De eerste sessies zullen plaatsvinden in Las Vegas, Dallas en Salt Lake City in maart, en gedurende de maand zullen er nog meer sessies plaatsvinden in steden zoals Portland, San Francisco, San Diego, Denver, Austin, Clearwater, Detroit en vele andere.

“Ik geloof in de kracht van ontdekken, leren en verbinding maken met anderen met gedeelde interesses. Deze fotosessies zijn mini-avonturen die mensen samenbrengen en hen in staat stellen hun omgeving vanuit een nieuw perspectief te bekijken. We waarderen de steun van het Fujifilm-team voor dit initiatief en het delen van onze waarden. Zoek het dichtstbijzijnde evenement bij jou in de buurt en doe mee met deze viering van fotografie en een ongelooflijke gemeenschap,” aldus Ivan Kutanin, CEO van Skylum.

Het volledige schema van evenementen is te vinden op een speciale Eventbrite-pagina waar registratie gratis is. Het bedrijf meldt dat er de komende dagen meer locaties zullen worden toegevoegd.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat is het doel van het gezamenlijke programma van Fujifilm en Skylum?
Het doel van het gezamenlijke programma van Fujifilm en Skylum is om fotografen te inspireren om verschillende stedelijke gebieden te verkennen en hun foto-ervaring te verbeteren. Fotografen krijgen de mogelijkheid om gratis fotosessies bij te wonen, waar ze de nieuwste Fujifilm-apparatuur kunnen uitproberen en contact kunnen leggen met medewerkers van beide bedrijven.

2. Wie kan deelnemen aan deze fotosessies?
De fotosessies zijn open voor fotografen van alle vaardigheidsniveaus. Iedereen is welkom om deel te nemen en zijn vaardigheden te verbeteren, evenals contact te leggen met de lokale fotografiegemeenschap.

3. Op welke plaatsen zullen de fotosessies plaatsvinden?
De eerste fotosessies vinden plaats in Las Vegas, Dallas en Salt Lake City in maart. Gedurende de maand zullen er meer sessies plaatsvinden in steden zoals Portland, San Francisco, San Diego, Denver, Austin, Clearwater, Detroit en nog veel meer.

4. Hoe kan ik me registreren voor een fotosessie?
Je kunt je gratis registreren voor een fotosessie via een speciale Eventbrite-pagina. Het bedrijf zal de komende dagen meer locaties toevoegen, dus houd de pagina in de gaten voor nieuwe updates.

5. Waar kan ik het volledige schema van evenementen vinden?
Het volledige schema van evenementen en verdere informatie is te vinden op de speciale Eventbrite-pagina.

Definities:
– Luminar Neo: Een bewerkingsplatform ontwikkeld door Skylum.
– Fujifilm: Een bedrijf dat gespecialiseerd is in fotografie en imaging-oplossingen.
– Fotosessies: Geleide sessies waarin fotografen de kans krijgen om hun fotografische vaardigheden te verbeteren en de nieuwste apparatuur uit te proberen.

Gerelateerde links:
Fujifilm
Skylum
Eventbrite