Kom en leer nieuwe vaardigheden op het Life Skills Fair

Op zaterdag 30 maart organiseert de afdeling Kinderen, Jongeren en Gezinnen van de stad Longmont een Life Skills Fair op het Boulder County Fairgrounds. Dit evenement is speciaal ontworpen voor tieners van 11 tot 17 jaar en biedt een scala aan activiteiten om nieuwe vaardigheden te leren, carrièremogelijkheden te verkennen en plezier te hebben.

De Life Skills Fair zal worden opgeluisterd door een live DJ en er zullen spelletjes worden gespeeld. Daarnaast zijn er ook praktische workshops waar jongeren gezondheids- en praktische vaardigheden kunnen opdoen, informatie kunnen krijgen over mogelijke toekomstige carrières en gebruik kunnen maken van verschillende hulpbronnen van de stad. Tijdens het verkennen van de verschillende stations waar jongeren vaardigheden kunnen leren op het gebied van gezondheid, carrières en andere praktische zaken, maken jongeren ook kans op het winnen van prijzen. Het doel van de beurs is om alle jongeren de kans te geven nieuwe vaardigheden te verwerven, diverse carrièrepaden te verkennen en te genieten van elkaars gezelschap in een feestelijke sfeer.

“We zijn verheugd om een ​​empowerende ruimte te bieden waar jongeren praktische vaardigheden kunnen ontwikkelen, hun professionele mogelijkheden kunnen vergroten en kunnen samenwerken met gemeenschapsbronnen,” aldus Shiquita Yarbrough, lid van de gemeenteraad van Longmont. “Ons doel is om het voor jongeren gemakkelijker te maken om elkaar te ontmoeten buiten school, op een niet-competitieve manier.”

Vertegenwoordigers van het jeugdcentrum zullen aanwezig zijn om zichzelf voor te stellen en details te delen over hun gratis naschoolse programma’s, waaronder de Youth Council, Aspire, GRIP en YORS, de opnamestudio van het centrum.

Mis deze kans niet om nieuwe vaardigheden te leren en plezier te hebben op het Life Skills Fair van Longmont. Kom naar het Boulder County Fairgrounds op 30 maart van 12:00 tot 14:00 uur en ontdek wat de stad te bieden heeft op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanmogelijkheden.

Veelgestelde vragen (FAQ):
1. Wat is de Life Skills Fair?
De Life Skills Fair is een evenement georganiseerd door de afdeling Kinderen, Jongeren en Gezinnen van de stad Longmont. Het is speciaal bedoeld voor tieners van 11 tot 17 jaar en biedt activiteiten om nieuwe vaardigheden te leren, carrièremogelijkheden te verkennen en plezier te hebben.

2. Waar en wanneer wordt de Life Skills Fair gehouden?
De Life Skills Fair wordt gehouden op het Boulder County Fairgrounds op zaterdag 30 maart van 12:00 tot 14:00 uur.

3. Wat is er te doen op de Life Skills Fair?
Op de Life Skills Fair zullen er een live DJ en spelletjes zijn. Daarnaast zijn er praktische workshops waar jongeren gezondheids- en praktische vaardigheden kunnen opdoen. Ze kunnen ook informatie krijgen over mogelijke toekomstige carrières en gebruik maken van verschillende hulpbronnen van de stad. Daarnaast maken jongeren kans op het winnen van prijzen.

4. Wat is het doel van de Life Skills Fair?
Het doel van de Life Skills Fair is om alle jongeren de kans te geven nieuwe vaardigheden te verwerven, diverse carrièrepaden te verkennen en te genieten van elkaars gezelschap in een feestelijke sfeer. De beurs biedt een empowerende ruimte waar jongeren praktische vaardigheden kunnen ontwikkelen, hun professionele mogelijkheden kunnen vergroten en kunnen samenwerken met gemeenschapsbronnen.

5. Zijn er vertegenwoordigers van het jeugdcentrum aanwezig?
Ja, vertegenwoordigers van het jeugdcentrum zullen aanwezig zijn om zichzelf voor te stellen en details te delen over hun gratis naschoolse programma’s, waaronder de Youth Council, Aspire, GRIP en YORS (de opnamestudio van het centrum).

Gerelateerde links:
Life Skills Fair
Jeugdcentrum