Luxe Villa in Emerson Hill met Prachtige Buitenkeuken

Gelegen op 60 Lyman Place, is deze op maat gemaakte woning in Emerson Hill geprijsd op $2,580,000 volgens de Staten Island Multiple Listing Services, MLSSINY.com. Het biedt plaats aan twee keukens, acht slaapkamers, zes badkamers, zes balkons en terrassen verdeeld over vier verdiepingen. Braziliaans kersen hout wordt gebruikt voor de deuren en afwerking in het hele huis, en er is vloerverwarming aanwezig. De woonkamer en eetkamer hebben grote ramen en elegante openslaande deuren.

De keuken is voorzien van kwarts aanrechtbladen, een groot kookeiland, Wolf apparatuur, een wijnkoelkast, een koffiestation en een ruime eethoek met openslaande deuren naar een achtertuinparadijs dat perfect past bij de Toscaanse villa-sfeer, zoals vermeld in de lijst.

De lijst vermeldt dat de buitenkeuken beschikt over een op maat gemaakte steenoven en dat het huis ook lift-klaar is voor gemak en eenvoudige verplaatsing tussen de verdiepingen. Joanne Gambino / Robert DeFalco Realty, Inc is de makelaar van de woning.

Deze prachtige villa in Emerson Hill biedt niet alleen een luxueus en ruim interieur, maar ook een buitenkeuken die ideaal is voor het entertainen van gasten en genieten van de zomerse dagen. De woning is voorzien van hoogwaardige afwerkingen, zoals Braziliaans kersen hout en kwarts aanrechtbladen, die een gevoel van elegantie en klasse toevoegen aan de ruimtes.

Met acht slaapkamers en zes badkamers is er voldoende ruimte voor een groot gezin of gasten. De grote ramen en openslaande deuren in de woonkamer en eetkamer zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden prachtig uitzicht op het omringende landschap.

De buitenkeuken, met een op maat gemaakte steenoven, is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden in de openlucht. Of het nu gaat om een gezellige barbecue met vrienden of een ontspannen diner onder de sterrenhemel, deze buitenruimte is een ware traktatie voor liefhebbers van het buitenleven.

Kortom, deze luxe villa in Emerson Hill biedt een unieke combinatie van stijlvolle interieurs, prachtige buitenruimtes en hoogwaardige voorzieningen. Met zijn geweldige prijs-kwaliteitverhouding en vlotte verplaatsingsmogelijkheden is dit een droomhuis dat niet teleurstelt. Neem contact op met makelaar Joanne Gambino / Robert DeFalco Realty, Inc om deze prachtige woning vandaag nog te bezichtigen.

FAQ

1. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de woning op Lyman Place?
– De woning heeft twee keukens, acht slaapkamers, zes badkamers, zes balkons en terrassen verdeeld over vier verdiepingen. Het is voorzien van Braziliaans kersen houten afwerking en vloerverwarming. De woonkamer en eetkamer hebben grote ramen en openslaande deuren.

2. Welke materialen zijn gebruikt in de keuken?
– De keuken heeft kwarts aanrechtbladen, een groot kookeiland, Wolf apparatuur, een wijnkoelkast en een koffiestation. Het heeft ook openslaande deuren naar een achtertuinparadijs dat past bij de Toscaanse villa-sfeer.

3. Wat is er bijzonder aan de buitenkeuken?
– De buitenkeuken heeft een op maat gemaakte steenoven, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden in de openlucht.

4. Hoeveel slaapkamers en badkamers heeft de woning?
– De woning heeft acht slaapkamers en zes badkamers.

5. Wie is de makelaar van de woning?
– Makelaar Joanne Gambino / Robert DeFalco Realty, Inc vertegenwoordigt de woning.

Definitions:
– MLSSINY.com: Staten Island Multiple Listing Services, een website voor vastgoedvermeldingen in Staten Island.

Suggested related links:
MLSSINY (Staten Island Multiple Listing Services)