Nancy Cartwright schenkt $100.000 aan plaatselijk kunstcentrum

Nancy Cartwright heeft een passie voor kunst en het helpen van creatieve geesten bij het uiten van hun ideeën. Als blijk van haar passie heeft Cartwright een grote donatie gedaan aan het Rosewood Arts Center in Kettering, Ohio. Deze donatie is onderdeel van een groter donatiebedrag van $1 miljoen dat is ingezameld tijdens de Reinvention and Renovation-campagne van het kunstcentrum.

Geboren en getogen in Kettering, heeft Cartwright haar artistieke reis mede te danken aan haar opvoeding daar. Ze waardeert de rol die de stad heeft gespeeld in haar artistieke ontwikkeling en noemt de parken, het schoolsysteem en de vele activiteiten waar ze aan deelnam als belangrijke invloeden.

Als erkenning voor haar donatie zal Cartwright een plaque ontvangen en krijgt ze een kunstatelier dat naar haar vernoemd wordt. Binnenkort kunnen lokale kunstenaars hun vaardigheden aanscherpen in het Nancy Cartwright Schilder- en Tekenaarsatelier, dat mogelijk wordt gemaakt door de Reinvention and Renovation-campagne. Mary Beth O’Dell, directeur van Kettering Parks, Recreation and Cultural Arts, licht toe wat bezoekers kunnen verwachten in het nieuwe atelier.

“Het atelier is werkelijk voor iedereen die wil tekenen en schilderen. Als je binnenkomt, voel je meteen dat je thuis bent in een creatieve omgeving,” aldus Mary Beth O’Dell.

De bijdrage van Nancy Cartwright is een inspiratie voor het kunstcentrum en de lokale kunstgemeenschap. Het opent deuren voor nieuwe mogelijkheden en laat zien dat kunst en creativiteit van onschatbare waarde zijn voor de samenleving.

Voor meer informatie over het Rosewood Arts Center kunt u hier klikken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat heeft Nancy Cartwright gedoneerd aan het Rosewood Arts Center?
– Nancy Cartwright heeft een grote donatie gedaan aan het Rosewood Arts Center in Kettering, Ohio. Dit is onderdeel van een groter donatiebedrag van $1 miljoen dat is ingezameld tijdens de Reinvention and Renovation-campagne van het kunstcentrum.

2. Wat is de reden achter de donatie van Nancy Cartwright?
– Nancy Cartwright waardeert de rol die haar geboortestad Kettering heeft gespeeld in haar artistieke ontwikkeling. Ze wil creatieve geesten helpen bij het uiten van hun ideeën en heeft daarom een passie voor kunst. Haar donatie aan het Rosewood Arts Center is een blijk van haar passie.

3. Wat ontvangt Nancy Cartwright als erkenning voor haar donatie?
– Als erkenning voor haar donatie zal Nancy Cartwright een plaque ontvangen en krijgt ze een kunstatelier dat naar haar vernoemd wordt. Het atelier zal het Nancy Cartwright Schilder- en Tekenaarsatelier heten.

4. Wat kunnen bezoekers verwachten in het nieuwe atelier?
– Bezoekers kunnen verwachten dat het Nancy Cartwright Schilder- en Tekenaarsatelier een creatieve omgeving biedt waar iedereen die wil tekenen en schilderen zich thuis kan voelen. Het atelier staat open voor zowel beginners als gevorderde kunstenaars.

5. Wat is het belang van de bijdrage van Nancy Cartwright voor het kunstcentrum en de lokale kunstgemeenschap?
– De bijdrage van Nancy Cartwright is een inspiratie voor zowel het kunstcentrum als de lokale kunstgemeenschap. Het opent deuren voor nieuwe mogelijkheden en laat zien dat kunst en creativiteit van onschatbare waarde zijn voor de samenleving.

Belangrijke termen en jargon:
– Rosewood Arts Center: Kunstcentrum in Kettering, Ohio.
– Reinvention and Renovation-campagne: Een campagne om geld in te zamelen voor de renovatie en vernieuwing van het Rosewood Arts Center.
– Nancy Cartwright: Donateur die een grote donatie heeft gedaan aan het Rosewood Arts Center.

Verwante links:
Website van het Rosewood Arts Center