Nieuwe tentoonstelling in Bethesda toont hedendaagse kunst van 11 internationale kunstenaars

Een nieuwe tentoonstelling genaamd “Creatie in Abstractie” zal binnenkort te zien zijn in Bethesda, waarbij het werk van 11 hedendaagse kunstenaars van over de hele wereld wordt tentoongesteld. Deze pop-up tentoonstelling, georganiseerd door Morton Fine Art, een kunstgroep uit Washington DC, biedt een breed scala aan abstracte kunstwerken, variërend van schilderijen en beeldhouwwerken tot collages en mixed media.

In plaats van het gebruik van directe citaten, kunnen we stellen dat de tentoonstelling een diverse verzameling kunstwerken presenteert die de grenzen van abstractie verkennen. Elk kunstwerk toont de unieke visie en creatieve benadering van de kunstenaar, waardoor de bezoekers worden uitgedaagd om hun eigen interpretaties te vormen.

Om deze tentoonstelling te vieren, vindt er vrijdag een openingsreceptie plaats van 18.00 tot 20.00 uur. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de kunstenaars en meer te weten te komen over de inspiratie achter hun werken.

De tentoonstelling is te bezichtigen in Gallery B in Bethesda, gelegen aan 7700 Wisconsin Ave E., tot en met 27 april. De openingstijden zijn donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 14.00 uur.
Kom langs en dompel uzelf onder in de wereld van abstracte kunst, waar creativiteit en verbeeldingskracht samenkomen om nieuwe perspectieven te verkennen.

Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Foto met dank aan Jeremy Polacek.

FAQ

1. Wat is de naam van de tentoonstelling en waar zal deze plaatsvinden?
De tentoonstelling heet “Creatie in Abstractie” en zal plaatsvinden in Bethesda.

2. Wie organiseert de tentoonstelling?
De tentoonstelling wordt georganiseerd door Morton Fine Art, een kunstgroep uit Washington DC.

3. Wat voor soort kunstwerken zullen er te zien zijn?
De tentoonstelling zal een breed scala aan abstracte kunstwerken bevatten, zoals schilderijen, beeldhouwwerken, collages en mixed media.

4. Wat is het doel van de tentoonstelling?
De tentoonstelling heeft als doel om de grenzen van abstractie te verkennen en bezoekers uit te dagen om hun eigen interpretaties te vormen.

5. Wanneer is de opening van de tentoonstelling en is er een receptie?
De opening van de tentoonstelling is op vrijdag en er zal een receptie plaatsvinden van 18.00 tot 20.00 uur. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de kunstenaars en meer te weten te komen over de inspiratie achter hun werken.

6. Waar is Gallery B gelegen en wat zijn de openingstijden?
Gallery B is gelegen aan 7700 Wisconsin Ave E. in Bethesda. De openingstijden zijn donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 14.00 uur.

7. Hoelang is de tentoonstelling te bezichtigen?
De tentoonstelling is te bezichtigen tot en met 27 april.

8. Waar kan ik meer informatie vinden?
Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Definities

– Abstracte kunst: Kunst die geen representatie van de zichtbare wereld beoogt, maar zich richt op vormen, kleuren, lijnen en andere visuele elementen.

Suggesties voor gerelateerde links
mortonfineart.com: Officiële website van Morton Fine Art.
galleryb.com: Officiële website van Gallery B in Bethesda.