Ondersteun Onafhankelijke Kunstjournalistiek

Als onafhankelijke publicatie zijn we afhankelijk van lezers zoals jij om onze journalistiek te financieren en onze verslaggeving en kritiek gratis en toegankelijk te houden voor iedereen. Als je onze berichtgeving waardeert en meer wilt ondersteunen, overweeg dan vandaag nog lid te worden.

De ArtFields-wedstrijd en -festival in Lake City, South Carolina, verandert een van de meest welvarende landbouwgemeenschappen van de staat in een levende kunstgalerie waar enkele van de beste kunstwerken uit het zuidoosten van de Verenigde Staten te zien zijn.

Een recordaantal van 450 kunstwerken, variërend van schilderijen en beeldhouwwerken tot installaties en nieuwe mediawerken, zal te zien zijn in lokale locaties, waaronder gerenoveerde pakhuizen uit de jaren 1920, kunstgaleries, restaurants, boetieks en andere bedrijven. Daarnaast worden er ook meer dan 300 kunstwerken tentoongesteld die gemaakt zijn door studentenkunstenaars uit South Carolina. Elk jaar wordt er meer dan $100.000 aan prijzengeld uitgereikt in deze viering van kunst en gemeenschap.

Dit jaar introduceert ArtFields gloednieuwe kunstenaarsstudio’s – een toegewijde locatie voor kunstenaars om hun praktijk te verbeteren, nieuwe ideeën te verkennen en gemeenschap te vinden. We zijn er trots op deze ruimte, Acline Studios, te presenteren als de eerste in zijn soort in Lake City. Het gerenoveerde gebied biedt individuele studio’s die kunstenaars kunnen huren, een galerie voor tentoonstellingen en gemeenschapsprogrammering, en kunstapparatuur, te beginnen met een sodakiln.

Het negendaagse evenement omvat ook livemuziek, een Portretwedstrijd ter ere van student-atleten als modellen, de Makers Market waar ambachtslieden hun handgemaakte stukken verkopen, de Plein Air-wedstrijd en nog veel meer. Mis de kunstexplosie in Lake City dit jaar niet.

De tentoongestelde kunstwerken zijn te bewonderen van 26 april tot 4 mei in Lake City, South Carolina. ArtFields is een kunstorganisatie die het hele jaar door kunstinitiatieven organiseert ter ere van het immense artistieke talent uit het zuidoosten van de Verenigde Staten.

Bezoek artfieldssc.org voor meer informatie en om je reis te plannen.

FAQ:

1. Wat is de ArtFields-wedstrijd en -festival?
De ArtFields-wedstrijd en -festival is een evenement in Lake City, South Carolina, waarin de gemeenschap wordt omgetoverd tot een kunstgalerie. Het toont enkele van de beste kunstwerken uit het zuidoosten van de Verenigde Staten.

2. Welke soorten kunstwerken zijn te zien op de ArtFields-wedstrijd en -festival?
Er zullen 450 kunstwerken te zien zijn, waaronder schilderijen, beeldhouwwerken, installaties en nieuwe mediawerken.

3. Waar zullen de kunstwerken worden tentoongesteld?
De kunstwerken zullen worden tentoongesteld op verschillende lokale locaties, zoals gerenoveerde pakhuizen, kunstgaleries, restaurants, boetieks en andere bedrijven.

4. Hoeveel prijzengeld wordt er elk jaar uitgereikt?
Er wordt elk jaar meer dan $100.000 aan prijzengeld uitgereikt tijdens ArtFields.

5. Wat zijn de gloednieuwe kunstenaarsstudio’s van ArtFields?
De nieuwe kunstenaarsstudio’s, genaamd Acline Studios, bieden individuele studio’s die kunstenaars kunnen huren. Het omvat ook een galerie en kunstapparatuur.

6. Welke andere activiteiten vinden plaats tijdens het evenement?
Naast de kunsttentoonstelling zijn er livemuziekoptredens, een Portretwedstrijd, de Makers Market waar ambachtslieden hun handgemaakte stukken verkopen, de Plein Air-wedstrijd en meer.

Definities:

– ArtFields: De naam van de wedstrijd en het festival dat plaatsvindt in Lake City, South Carolina.
– Kunstinitiatieven: Activiteiten en evenementen die georganiseerd worden om kunst te bevorderen en te vieren.
– Plein Air: Een schildertechniek waarbij kunstenaars buiten in de openlucht schilderen.

Suggesties voor gerelateerde links:
ArtFields: De officiële website van ArtFields voor meer informatie en om je reis te plannen.