Ontdek de diversiteit van kunst tijdens de Willmar Area Arts Council Studio Hop

Tijdens de Willmar Area Arts Council Studio Hop is er voor iedereen iets te zien. Dit evenement belicht het werk van kunstenaars uit de omgeving die actief zijn in verschillende disciplines. Dit jaar zullen in 2024 twintig kunstenaars deelnemen, die schilderijen, fotografie, sieraden, papierkunst en nog veel meer tentoonstellen. Bezoekers krijgen niet alleen de kans om de werkruimtes van de kunstenaars te bezoeken, maar ook om de makers te ontmoeten, meer te leren over hun werk en zelfs unieke kunstwerken te kopen.

De twintig kunstenaars zullen hun creaties presenteren op zeven verschillende locaties in Willmar, Svea, Atwater, New London en Spicer. Op 14 juni kunnen bezoekers van 16.00 tot 21.00 uur de studio’s bezoeken, en op 15 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

De locaties en kunstenaars die daar exposeren zijn als volgt:

– DEMO Inc.: U.S. Highway 71 & Kandiyohi County 3 in Svea. Hier exposeren Monica Villars, die werkt met verschillende media zoals eigentijdse quilts, sieraden en papierkunst, en Pauline Donahue met mixed media kunstwerken.
– Barn Theatre: 316 Becker Ave. SW, in het centrum van Willmar. Op deze locatie tonen acht kunstenaars hun werk, waaronder Jessalyn Canavan met keramiek, Karen Kaugenberg met fotografie en Nan Karr Kaufenberg met linoleumdrukken en aquarelschilderijen.
– Little Theatre: 24 Central Ave. E, in New London. Hier exposeert Laura Migliorino met fotografie.
– Craig Edwards’ Studio: 326 Main St. S, in New London. Vier kunstenaars tonen hier hun werk, waaronder Kerry Kolke Bonk met aquarel, collage, encaustic, en assemblage, en Deb Connolly met aquarel, pastel en encaustic.
– Studio 5: 504 23rd St. SE, in Willmar. Op deze locatie exposeren Don Houseman met schilderijen en John White met fotografie.
– Studio 6: 809 Monogalia Ave. SW, in Willmar. Hier toont Fernando Alvarado zijn unieke kunstwerken waarbij hij stenen omwikkelt.

De Willmar Area Arts Council Studio Hop biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de diverse kunstwerken en de getalenteerde kunstenaars uit de regio. Het is een evenement dat kunstliefhebbers niet mogen missen!

Vraag en antwoord

Wat is Willmar Area Arts Council Studio Hop?
Willmar Area Arts Council Studio Hop is een evenement dat het werk van kunstenaars uit de omgeving van Willmar belicht. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om de werkruimtes van kunstenaars te bezoeken, de makers te ontmoeten, meer te leren over hun werk en unieke kunstwerken te kopen.

Wanneer vindt Willmar Area Arts Council Studio Hop plaats?
Willmar Area Arts Council Studio Hop vindt plaats op 14 juni van 16.00 tot 21.00 uur en op 15 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Waar vinden de exposities plaats?
De exposities vinden plaats op zeven verschillende locaties in Willmar, Svea, Atwater, New London en Spicer. De exacte adresgegevens van de locaties zijn te vinden in het artikel.

Welke disciplines worden getoond tijdens Willmar Area Arts Council Studio Hop?
De twintig deelnemende kunstenaars werken in verschillende disciplines, waaronder schilderijen, fotografie, sieraden, papierkunst en meer.

Wie zijn enkele van de kunstenaars die deelnemen aan Willmar Area Arts Council Studio Hop?
Enkele van de kunstenaars die deelnemen zijn Monica Villars, Pauline Donahue, Jessalyn Canavan, Karen Kaugenberg, Nan Karr Kaufenberg, Laura Migliorino, Kerry Kolke Bonk, Deb Connolly, Don Houseman, John White en Fernando Alvarado.

Wat maakt Willmar Area Arts Council Studio Hop uniek?
Willmar Area Arts Council Studio Hop biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met diverse kunstwerken en getalenteerde kunstenaars uit de regio. Het is een evenement dat kunstliefhebbers niet mogen missen!

Kernbegrippen

– Willmar Area Arts Council Studio Hop: Een evenement dat het werk van lokale kunstenaars in de Willmar-regio belicht en bezoekers de kans biedt om hun werkruimtes te bezoeken, de kunstenaars te ontmoeten en kunstwerken te kopen.
– Disciplines: Verschillende kunstvormen of vakgebieden waarin kunstenaars actief zijn, zoals schilderijen, fotografie, sieraden, papierkunst, etc.
– Exposeren: Het presenteren van kunstwerken aan het publiek.
– Locaties: De verschillende plaatsen waar de exposities tijdens het evenement plaatsvinden.
– Kunstliefhebbers: Mensen die geïnteresseerd zijn in kunst en graag kunstwerken bekijken of kopen.

Gerelateerde links

Willmar Area Arts Council
Willmar Lake District
Willmar Chamber of Commerce
City of Willmar