Ontdek de Kunstzinnige en Muzikale kant van Polk County

Of je nu houdt van kunst of mechanische wonderen, Polk County biedt mogelijkheden voor beide en nog veel meer gedurende het hele weekend. Als je op zoek bent naar kunst, Americana muziek wilt luisteren of deel wilt nemen aan komische publieksvoorstellingen, hebben we hier een aantal ideeën voor vermakelijk vermaak voor de komende vier dagen.

Het Lake Wales Arts Festival

Het 53e jaarlijkse Lake Wales Arts Festival brengt een weekend vol kunstwerken aan de oevers van Lake Wailes op zaterdag en zondag. Het gratis kunstfestival strekt zich uit langs het meer op 233 Lakeshore Blvd. Op vrijdagavond begint het met de 11e jaarlijkse Art-B-Que aan Lake Wailes, met eten, drinken, live entertainment en een bar met happy hour om 17.00 uur, diner om 18.00 uur en live muziek van 19.00 tot 21.00 uur. De kunsttentoonstelling vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur op zaterdag en van 10.00 tot 16.00 uur op zondag. Voor meer informatie, zie www.lakewalesartscouncil.org/lake-wales-arts-festival-2024 of bel 863-676-8246.

Geniet van de Americana muziek van Drew & Ellie Holcomb

Dit echtpaar brengt hun Americana-muziekstijlen naar het Polk Theatre in Lakeland, 121 S. Florida Ave., op zaterdag om 19.30 uur. Naast hun eigen shows hebben zij ook opgetreden als openingsact voor bekende artiesten zoals Don Henley, Willie Nelson, Darius Rucker en The Avett Brothers. Als soloartiest heeft Ellie Holcomb twee Dove Awards gewonnen en Drew Holcomb toert nationaal met Drew Holcomb and The Neighbors. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor $29, $39 en $49. Voor meer informatie, zie www.polktheatre.org/calendar of bel 863-682-7553.

Bolero y Mas

Bolero y Mas (Bolero en Meer) is een viering van de Puerto Ricaanse muziek. Georganiseerd door de Puerto Rican Hispanic Chamber of Commerce van Polk County, vindt de viering plaats op donderdag van 18.00 tot 21.00 uur in Union Hall in Lakeland, 1023 S. Florida Ave. Verschillende Puerto Ricaanse componisten van weleer zullen worden belicht, samen met een avond vol eten, drinken en netwerken. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor $20 voor leden van de kamer van koophandel, $30 voor niet-leden of $35 per paar voor leden en $55 voor niet-leden. Voor meer informatie of kaartjes, zie http://tinyurl.com/ej7ufmvh of bel 863-838-2084.

Lach je zorgen weg bij The Bucket List!

Laugh Out Lounge brengt de improvisatiecomedyshow The Bucket List naar het podium in Winter Haven. Bij deze gratis show op donderdag schrijven publieksleden onderwerpen op die comedians uit een emmer trekken en waar ze grappen over maken. Gastheer Joe Lemonds zorgt voor veel lachplezier vanaf 20.00 uur. De show is alleen voor volwassenen en reserveren wordt aanbevolen. Voor meer informatie, zie winterhavenlol.com.

Mustang en Mustang Legends Having Fun Car Show

Van 8.00 tot 16.00 uur op zaterdag zal Lakeside Village in Lakeland veranderen in een stal vol Mustangs – auto’s welteverstaan. Klassieke Ford Mustangs uit alle tijdperken zullen te bewonderen zijn op deze gratis autoshow op het parkeerterrein aan 1473 Town Center Dr. Voor meer informatie, zie www.shoplakesidevillage.com/events/26th-annual-mustang-and-mustang-legends-having-fun-car-show/ of bel 863-616-9360.

Ontdek de kunstzinnige en muzikale kant van Polk County tijdens dit weekend vol culturele diversiteit en plezier!

Veelgestelde vragen (FAQ):

Vraag 1: Wat is het 53e jaarlijkse Lake Wales Arts Festival?
Antwoord: Het 53e jaarlijkse Lake Wales Arts Festival is een kunstfestival dat plaatsvindt aan de oevers van Lake Wailes in Polk County. Het festival biedt een scala aan kunstwerken en activiteiten voor bezoekers.

Vraag 2: Waar en wanneer vindt het Lake Wales Arts Festival plaats?
Antwoord: Het Lake Wales Arts Festival vindt plaats op 233 Lakeshore Blvd in Lake Wales. Het festival begint op vrijdagavond met de 11e jaarlijkse Art-B-Que aan Lake Wailes en loopt door tot zaterdag en zondag.

Vraag 3: Wat is de Americana-muziek van Drew & Ellie Holcomb?
Antwoord: Drew & Ellie Holcomb zijn een echtpaar dat Americana-muziekstijlen speelt. Ze hebben ook opgetreden als openingsact voor bekende artiesten en hebben individuele prestaties en prijzen.

Vraag 4: Waar en wanneer kan ik genieten van de Americana-muziek van Drew & Ellie Holcomb?
Antwoord: Drew & Ellie Holcomb treden op in het Polk Theatre in Lakeland op zaterdag om 19.30 uur. Het Polk Theatre is gelegen aan 121 S. Florida Ave.

Vraag 5: Wat is Bolero y Mas?
Antwoord: Bolero y Mas is een viering van de Puerto Ricaanse muziek die wordt georganiseerd door de Puerto Rican Hispanic Chamber of Commerce van Polk County. Het evenement omvat een avond vol eten, drinken, netwerken en het belichten van Puerto Ricaanse componisten.

Vraag 6: Waar en wanneer vindt Bolero y Mas plaats?
Antwoord: Bolero y Mas vindt plaats in Union Hall in Lakeland op donderdag van 18.00 tot 21.00 uur. Union Hall is gelegen aan 1023 S. Florida Ave.

Vraag 7: Wat is The Bucket List?
Antwoord: The Bucket List is een improvisatiecomedyshow die wordt gepresenteerd door Laugh Out Lounge in Winter Haven. Tijdens de show trekken comedians onderwerpen uit een emmer en maken er grappen over.

Vraag 8: Waar en wanneer vindt The Bucket List plaats?
Antwoord: The Bucket List vindt plaats in Winter Haven. Voor meer informatie, kunt u terecht op de website winterhavenlol.com.

Vraag 9: Wat is de Mustang en Mustang Legends Having Fun Car Show?
Antwoord: De Mustang en Mustang Legends Having Fun Car Show is een autoshow waar klassieke Ford Mustangs uit alle tijdperken te bewonderen zijn.

Vraag 10: Waar en wanneer vindt de Mustang en Mustang Legends Having Fun Car Show plaats?
Antwoord: De show vindt plaats in Lakeside Village in Lakeland op zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur. Lakeside Village is gelegen aan 1473 Town Center Dr.

Definities:

– Americana muziek: Muziekgenre dat elementen van Amerikaanse volksmuziek en country combineert.
– Improvisatiecomedy: Een vorm van comedy waarbij de comedians ter plekke grappen en scènes verzinnen zonder voorbereide scripten.
– Autoshow: Een evenement waar verschillende auto’s worden getoond aan het publiek.

Suggesties van gerelateerde links:

Lake Wales Arts Council
Polk Theatre
Polk County Chamber of Commerce
Laugh Out Lounge
Lakeside Village