Sony’s Dominance in Sports Photography: The Game-Changing Sony a9 III

Sony heeft weer bewezen een belangrijke rol te spelen in de fotografie tijdens Super Bowl LVIII. Maar het steunen van de beeldvorming bij het evenement was niet de enige rol die Sony op zich nam. Voor dit grote sportevenement werden meer dan 50 a9 III camera’s en 145 lenzen beschikbaar gesteld aan de fotografen, met ondersteuning van Sony Pro Support.

De Super Bowl, misschien wel het grootste sportevenement in de Verenigde Staten, vormt een unieke uitdaging voor fotografen die het moeten vastleggen. Net zoals bij de Olympische Spelen was Sony aanwezig in het Allegiant Stadium met een groot assortiment aan apparatuur en een team ter plaatse om ervoor te zorgen dat de fotografen en hun apparatuur optimaal presteerden.

Naast ondersteuning op het gebied van reparatie en reiniging, bracht Sony ook maar liefst 145 hoogwaardige lenzen en meer dan 50 nieuwe a9 III camera’s mee naar de Super Bowl. De fotografen van verschillende bureaus hadden toegang tot de professionele ondersteuning van Sony, inclusief schoonmaak- en reparatiediensten voor camera’s en lenzen, indien nodig. Bovendien konden fotografen gratis gebruik maken van de uitgebreide collectie camera’s en lenzen die Sony speciaal voor de Super Bowl had meegebracht.

Hoewel Sony’s steun ongetwijfeld zeer gewaardeerd wordt door de aanwezige professionele fotografen, ligt de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het vastleggen van ongelofelijke foto’s bij hun individuele vaardigheden, maar de nieuwste en beste apparatuur helpt hen zeker. Zoals Kyle Rivas, lid van het foto-team van de Kansas City Chiefs, vertelt aan PetaPixel: “Veel momenten zijn waarschijnlijk iets wat we nog nooit eerder hebben gezien. Daarom denk ik dat de Sony a9 III uitblinkt voor sportfotografen.”

Rivas gebruikte de a9 III om een specifieke foto van Patrick Mahomes en Travis Kelce te maken tijdens de Super Bowl. Hij legde uit wat hem zo in de camera imponeerde en waarom hij erop vertrouwde tijdens dit belangrijke evenement. Hij benadrukte met name het vastleggen van opeenvolgende beelden met hoge framesnelheid en het vooraf vastleggen van foto’s, wat resulteerde in een reeks frames die niet alleen van belang waren voor foto’s, maar ook voor videoproducties.

Hoewel de a9 III een zeer nieuwe camera is, gaf Rivas er de voorkeur aan om deze te gebruiken tijdens de grootste momenten van de Super Bowl. Hij gelooft dat deze camera zowel de snelheid als het denkvermogen van sportfotografen zal veranderen en uitdagen. De hogere framesnelheden en de mogelijkheid tot vooraf vastleggen zouden critici kunnen afschrikken, maar Rivas ziet hier juist enorme voordelen. Hij concludeert dan ook: “Als deze camera mij in staat stelt om op dezelfde snelheid te denken als atleten zoals Mahomes en Kelce, dan kies ik elke keer weer voor de Sony a9 III.”

Sony is revolutionizing sports photography with their cutting-edge equipment, allowing photographers to capture extraordinary moments with unparalleled precision and speed.

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Welke rol speelde Sony tijdens de Super Bowl LVIII?
Antwoord: Sony speelde een belangrijke rol bij het ondersteunen van fotografen tijdens het evenement. Ze stelden meer dan 50 a9 III-camera’s en 145 lenzen ter beschikking, samen met ondersteuning van Sony Pro Support.

2. Wat voor uitdagingen brengt het vastleggen van de Super Bowl met zich mee voor fotografen?
Antwoord: De Super Bowl is een uniek sportevenement waarbij het vastleggen van de actie een uitdaging vormt. Sony voorzag fotografen van de nodige apparatuur en ondersteuning om ervoor te zorgen dat ze optimaal konden presteren.

3. Welke diensten bood Sony aan fotografen tijdens de Super Bowl?
Antwoord: Naast reparatie- en reinigingsondersteuning bracht Sony ook 145 hoogwaardige lenzen en meer dan 50 nieuwe a9 III-camera’s mee naar de Super Bowl. Fotografen hadden toegang tot professionele ondersteuning, inclusief schoonmaak- en reparatiediensten indien nodig. Ze konden ook gebruik maken van de uitgebreide collectie camera’s en lenzen die Sony speciaal voor de Super Bowl had meegebracht.

4. Wat vond Kyle Rivas, lid van het foto-team van de Kansas City Chiefs, van de Sony a9 III?
Antwoord: Rivas was onder de indruk van de Sony a9 III-camera. Hij benadrukte de hoge framesnelheid en het kunnen vooraf vastleggen van foto’s, wat voordelen biedt voor zowel foto- als videoproducties. Hij gelooft dat deze camera de snelheid en het denkvermogen van sportfotografen zal veranderen en uitdagen.

5. Hoe ziet Rivas de Sony a9 III in vergelijking met andere camera’s?
Antwoord: Hoewel de Sony a9 III een nieuwe camera is, verkoos Rivas deze te gebruiken tijdens de belangrijkste momenten van de Super Bowl. Hij gelooft dat de hogere framesnelheden en mogelijkheid tot vooraf vastleggen enorme voordelen bieden. Hij concludeert dat als deze camera hem in staat stelt om op dezelfde snelheid te denken als atleten, hij elke keer weer voor de Sony a9 III zou kiezen.

Belangrijke termen en jargon:

– a9 III: Dit verwijst naar het type camera (Sony a9 Mark III) dat tijdens de Super Bowl werd gebruikt. Het is een geavanceerde camera die wordt geprezen om zijn snelheid en prestaties bij sportfotografie.

Verwante links:

Sony
Sony Nederland