Vierde jaarlijkse kinderkunsttentoonstelling wordt gehouden in Fairfield-Suisun

De Fairfield-Suisun Beeldende Kunst Vereniging zal zijn vierde jaarlijkse kinderkunsttentoonstelling organiseren, in samenwerking met het Solano Town Center en de Fairfield Solano County Library. De tentoonstelling zal beginnen op woensdag en de kunstwerken gemaakt door kinderen in het Fairfield-Suisun City Unified School District zullen worden tentoongesteld in de galerij op de tweede verdieping van het Solano Town Center, tot 2 maart.

Na het eerste deel van de tentoonstelling zullen enkele geselecteerde stukken verplaatst worden naar de Fairfield-Solano County Library, op 1150 Kentucky Street, waar ze te zien zullen zijn in de kinderafdeling tot 1 april.

De Solano Town Gallery is open voor het publiek van woensdag tot en met zondag, van 11.00 tot 18.00 uur. Naast de kinderkunsttentoonstelling organiseert de galerij ook andere lokale kunsttentoonstellingen gedurende het hele jaar.

“Dankzij de galerij is het Fairfield-Suisun City Beeldende Kunst Vereniging het middelpunt geworden en dient het als locatie voor de jaarlijkse Nor-Cal Juried Art Show, de Solano County High School Student Art Show en nog veel meer,” aldus de website van de organisatie.

Naast de tentoonstelling zal de organisatie ook een “Sip and Paint” evenement organiseren voor personen van 21 jaar en ouder op 16 maart in het Solano Town Center. Deelnemers zullen begeleid worden bij het schilderen op een doek van 8×10 inch, terwijl ze genieten van wijn en versnaperingen. Er zal een schilderdemonstratie gegeven worden, evenals een les over het maken van een kleurenpalet. Inschrijving kost $50 en is beschikbaar op de website van de organisatie.

FAQ

1. Wanneer vindt de kinderkunsttentoonstelling plaats?
De kinderkunsttentoonstelling zal plaatsvinden van woensdag tot en met 2 maart.

2. Waar zullen de kunstwerken tentoongesteld worden?
De kunstwerken gemaakt door kinderen in het Fairfield-Suisun City Unified School District zullen worden tentoongesteld op de tweede verdieping van het Solano Town Center. Na het eerste deel van de tentoonstelling zullen enkele geselecteerde stukken naar de Fairfield-Solano County Library verplaatst worden.

3. Hoe lang zullen de kunstwerken in de bibliotheek te zien zijn?
De kunstwerken zullen te zien zijn in de kinderafdeling van de Fairfield-Solano County Library tot 1 april.

4. Wat zijn de openingstijden van de Solano Town Gallery?
De Solano Town Gallery is open voor het publiek van woensdag tot en met zondag, van 11.00 tot 18.00 uur.

5. Welke andere evenementen organiseert de galerij nog meer?
Naast de kinderkunsttentoonstelling organiseert de galerij ook andere lokale kunsttentoonstellingen gedurende het hele jaar. De galerij is tevens de locatie voor de jaarlijkse Nor-Cal Juried Art Show en de Solano County High School Student Art Show.

Definities:

– Gemeenschappelijk kunstvereniging: Een organisatie die kunsttentoonstellingen en andere evenementen organiseert om lokale kunstenaars en gemeenschappen te promoten en ondersteunen.
– Juried Art Show: Een kunsttentoonstelling waarvoor kunstwerken door een jury worden beoordeeld en geselecteerd voor deelname.
– Sip and Paint: Een evenement waarbij deelnemers kunnen schilderen terwijl ze genieten van wijn en versnaperingen.

Gerelateerde links:
Website van de Fairfield-Suisun Beeldende Kunst Vereniging
Solano Town Center
Solano County Library