Wonderfront Music & Arts Festival 2024: Een Nieuw Hoofdstuk in San Diego

San Diego’s jaarlijkse Wonderfront Music & Arts Festival keert terug in 2024 met een indrukwekkende line-up van zowel gevestigde muzieksterren als opkomende talenten. Van 10 tot 12 mei zullen artiesten zoals Beck, Weezer en The Roots het podium delen met opkomende acts zoals Dominic Fike, Samm Henshaw, Abby Anderson en het hiphopduo Paris Texas. Dit is de eerste keer sinds 2015 dat The Roots, de vaste huisband van “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, optreedt op een festival in de omgeving van San Diego.

Het festival, dat plaatsvindt langs de oevers van de San Diego Bay, wordt opnieuw ondersteund door de Port of San Diego en de San Diego Tourism Marketing District. Ook skateboardlegende Tony Hawk en surfer Rob Machado, beide afkomstig uit San Diego, zijn mede-oprichters en ambassadeurs van het evenement. Bovendien heeft het La Jolla-gebaseerde bedrijf Events.com zich nu verzekerd als de belangrijkste sponsor van het festival, waarvan het momenteel bezig is om het volledig over te nemen.

De 2024 editie van Wonderfront zal plaatsvinden op vier buitenpodia en een live DJ-club in Embarcadero Marina Park North, evenals twee gratis toegankelijke podia in het naastgelegen Seaport Village. Bovendien zal er een achtste podium zijn aan boord van een boot met een capaciteit van 400 personen die regelmatig langs de San Diego Bay zal varen. Vroege vogel tickets en VIP-pakketten gaan op woensdag om 10.00 uur in de verkoop, maar alleen voor twee dagen, op wonderfrontfestival.com. De toegangsprijzen voor vroege vogels zijn $129 per dag en $315 voor een driedaags ticket, terwijl VIP-tickets voor vroege vogels $399 per dag en $999 voor een driedaags ticket kosten. Actieve en gepensioneerde militairen krijgen een korting van 5 procent.

Het festival biedt meer dan 80 optredens dit jaar, met een diversiteit aan artiesten zoals Kaytranada, Marcus King, Carly Rae Jepsen, Unknown Mortal Orchestra en Steel Pulse. Wonderfront CEO en medeoprichter Paul Thornton is enthousiast over de line-up en heeft al gesprekken gevoerd met artiesten voor het optreden op het festival in 2025.

Dit jaar wordt het festival voor het eerst gehouden tijdens het Moederdag weekend in mei, na eerdere edities in het najaar. De verandering naar het voorjaar is ingegeven door het verlangen naar aangenamere weersomstandigheden, aangezien de 2022 editie werd beïnvloed door kouder dan verwachte temperaturen en avondmist. Bovendien zullen er meer hotelkamers beschikbaar zijn in het centrum van San Diego, omdat er weinig evenementen gepland zijn in het nabijgelegen San Diego Convention Center tijdens het Moederdag weekend.

Wonderfront Music & Arts Festival, mogelijk gemaakt door Events.com, belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel de lokale bevolking als bezoekers van San Diego Bay. Het festival brengt mensen samen en draagt bij aan de plaatselijke economie. Dit jaar biedt het festival VIP-lounges naast beide hoofdpodia en een nieuw “VIP-partygebied” voor een optimale festivalervaring.

Met een verrassende line-up en vernieuwde locatie markeert het Wonderfront Music & Arts Festival 2024 een nieuw hoofdstuk in San Diego’s festivalscene. Mis dit geweldige evenement niet en geniet van drie dagen vol muziek en kunst aan de kust van San Diego Bay.

FAQ:

1. Wanneer vindt het Wonderfront Music & Arts Festival plaats?
Het Wonderfront Music & Arts Festival vindt plaats van 10 tot 12 mei 2024.

2. Wie zijn enkele van de artiesten die zullen optreden op het festival?
Enkele van de artiesten die zullen optreden zijn Beck, Weezer, The Roots, Dominic Fike, Samm Henshaw, Abby Anderson en het hiphopduo Paris Texas.

3. Wie zijn de mede-oprichters en ambassadeurs van het festival?
De mede-oprichters en ambassadeurs van het festival zijn skateboardlegende Tony Hawk en surfer Rob Machado.

4. Waar vindt het festival plaats?
Het festival vindt plaats langs de oevers van de San Diego Bay, met podia in Embarcadero Marina Park North en het naastgelegen Seaport Village. Er is ook een podium aan boord van een boot die regelmatig langs de San Diego Bay vaart.

5. Waar kan ik tickets kopen voor het festival?
Tickets kunnen gekocht worden via de officiële website van het festival, wonderfrontfestival.com.

Definitions:

– Line-up: de lijst van artiesten die zullen optreden tijdens een evenement.
– Opkomende acts: nieuwe of opkomende artiesten die nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek.
– Huisband: de vaste band die optreedt in een televisieprogramma.
– Mede-oprichters: personen die betrokken zijn geweest bij het starten van een organisatie of evenement.
– VIP: Very Important Person, een speciaal tickettype dat extra privileges en voordelen biedt.
– Moederdag: een jaarlijks terugkerende dag ter ere van moeders.

Suggested Related Links:
Wonderfront Music & Arts Festival officiële website
Port of San Diego
San Diego Tourism Marketing District
Tony Hawk officiële website
Rob Machado officiële website
Events.com officiële website