Zelfverdedigingssessie voor vrouwen bij Brazos Valley Mixed Martial Arts

BRYAN, Texas (KBTX) – Het leren van een paar eenvoudige zelfverdedigingstechnieken kan levens redden en Brazos Valley Mixed Martial Arts wil de vrouwen in de gemeenschap helpen zich veiliger te voelen. De vechtsportschool organiseert een gratis zelfverdedigingssessie voor vrouwen van 15 jaar en ouder.

BVMMA-instructeur Dmitri Westbrook geeft aan dat na het succes van de eerste sessie het belangrijk was om meer sessies te organiseren voor de gemeenschap. De sessies zijn bedoeld om een paar technieken aan te leren, zonder de deelnemers te overweldigen met het leren van veel bewegingen in één keer.

“Het kost zeker tijd om het te leren… het komt met oefening,” zei Westbrook. “En zodra je een techniek onder de knie hebt, wil je doorgaan naar de volgende, het is iets voor het hele leven.”

De zelfverdedigingssessie vindt plaats op zaterdag 24 februari van 13.00 uur tot 14.00 uur. Om uw plaats te reserveren, kunt u Brazos Valley Mixed Martial Arts bellen op (979)-353-1138 of een e-mail sturen naar [email protected].

Brazos Valley Mixed Martial Arts is gevestigd in de Post Oak Mall, naast Murdoch’s.

Het beschermen van jezelf en het vergroten van je zelfvertrouwen zijn essentiële vaardigheden voor vrouwen. Door deel te nemen aan deze sessie kunnen vrouwen leren hoe ze zichzelf effectief kunnen verdedigen in noodsituaties. Het gaat niet alleen om het aanleren van technieken, maar ook om het ontwikkelen van de juiste mindset en het vergroten van zelfbewustzijn.

Wil je je veiliger voelen en leren hoe je jezelf kunt beschermen? Meld je dan aan voor de zelfverdedigingssessie bij Brazos Valley Mixed Martial Arts en neem de eerste stap naar empowerment.

FAQ

Wat is de gratis zelfverdedigingssessie voor vrouwen?
De gratis zelfverdedigingssessie voor vrouwen is een initiatief van Brazos Valley Mixed Martial Arts om vrouwen te helpen zich veiliger te voelen en hen te leren hoe ze zichzelf effectief kunnen verdedigen.

Wie kan deelnemen aan de zelfverdedigingssessie?
De zelfverdedigingssessie is bedoeld voor vrouwen van 15 jaar en ouder.

Wanneer vindt de zelfverdedigingssessie plaats?
De zelfverdedigingssessie vindt plaats op zaterdag 24 februari van 13.00 uur tot 14.00 uur.

Hoe kan ik mijn plaats reserveren voor de zelfverdedigingssessie?
Om uw plaats te reserveren, kunt u Brazos Valley Mixed Martial Arts bellen op (979)-353-1138 of een e-mail sturen naar [email protected].

Waar vindt de sessie plaats?
De sessie wordt gehouden bij Brazos Valley Mixed Martial Arts, dat zich bevindt in de Post Oak Mall, naast Murdoch’s.

Wat wordt er geleerd tijdens de sessie?
Tijdens de sessie worden enkele zelfverdedigingstechnieken aangeleerd, zonder de deelnemers te overweldigen met het leren van veel bewegingen in één keer.

Wat zijn de voordelen van deelname aan de zelfverdedigingssessie?
Door deel te nemen aan de zelfverdedigingssessie kunnen vrouwen leren hoe ze zichzelf effectief kunnen verdedigen in noodsituaties. Het gaat niet alleen om het aanleren van technieken, maar ook om het ontwikkelen van de juiste mindset en het vergroten van zelfbewustzijn.

Definities

– Zelfverdedigingstechnieken: Technieken die worden gebruikt om jezelf te verdedigen tegen fysieke aanvallen.
– Gemeenschap: Een groep mensen die samenleven en een bepaald gebied delen.
– Overweldigen: Iemand overladen met te veel informatie of taken.
– Empowerment: Het geven van kracht en zelfvertrouwen aan individuen.

Gerelateerde links

Brazos Valley Mixed Martial Arts