Zomerse Eerste Vrijdagen in de Portola Art Gallery

De Portola Art Gallery nodigt het publiek uit voor de Zomerse Eerste Vrijdagen in het Allied Arts Guild. De eerste editie vindt plaats op vrijdag 7 juni, van 15:00 tot 18:00 uur. Kom de kunstenaars ontmoeten, geniet van wijn en lichte versnaperingen en wandel door de prachtige tuinen van het Guild. Er zal nog een Zomerse Eerste Vrijdag zijn op 15 juli.

De galerie toont schilderijen, pastels, fotografie, keramiek, papieren sculpturen en houtbewerking van 21 bekroonde kunstenaars uit de Bay Area. Bezoekers kunnen een ruime selectie ingelijste, originele kunstwerken verwachten, evenals cadeauartikelen zoals kaarten, sjaals en keramiek.

Opgericht in 1981 om het werk van lokale kunstenaars te exposeren, bevond de Portola Art Gallery zich oorspronkelijk in het rode schoolgebouw uit het begin van de vorige eeuw in het centrum van Portola Valley, aan de Portola Road. In 1996 werd de galerie verhuisd naar naast de plaatselijke bibliotheek, waar zij bleef tot zij in 2006 naar het Allied Arts Guild verhuisde. Als een coöperatieve galerie delen de leden de taken en kosten van het runnen van de galerie. Nieuwe kunstenaars worden toegelaten door middel van een juryproces wanneer leden vertrekken.

De Zomerse Eerste Vrijdagen bieden een geweldige gelegenheid om kennis te maken met de lokale kunstgemeenschap, terwijl u geniet van de prachtige setting van het Allied Arts Guild. Kom langs en word geïnspireerd door het diverse aanbod van kunstwerken en de creatieve sfeer van de Portola Art Gallery.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de Zomerse Eerste Vrijdagen in de Portola Art Gallery?
De Zomerse Eerste Vrijdagen zijn evenementen die worden georganiseerd door de Portola Art Gallery. Het biedt het publiek de gelegenheid om kunstenaars te ontmoeten, wijn en lichte versnaperingen te genieten en door de prachtige tuinen van het Allied Arts Guild te wandelen.

Wanneer vinden de Zomerse Eerste Vrijdagen plaats?
De eerste editie van de Zomerse Eerste Vrijdagen vindt plaats op vrijdag 7 juni, van 15:00 tot 18:00 uur. Er zal nog een Zomerse Eerste Vrijdag zijn op 15 juli.

Wat kan ik verwachten in de Portola Art Gallery?
De galerie toont verschillende kunstwerken van 21 bekroonde kunstenaars uit de Bay Area, waaronder schilderijen, pastels, fotografie, keramiek, papieren sculpturen en houtbewerking. Bezoekers kunnen ook ingelijste, originele kunstwerken kopen, evenals cadeauartikelen zoals kaarten, sjaals en keramiek.

Waar was de Portola Art Gallery oorspronkelijk gevestigd?
De Portola Art Gallery is opgericht in 1981 en bevond zich oorspronkelijk in het rode schoolgebouw uit het begin van de vorige eeuw in het centrum van Portola Valley, aan de Portola Road. In 1996 werd de galerie verplaatst naar naast de plaatselijke bibliotheek en in 2006 verhuisde ze naar het Allied Arts Guild.

Hoe wordt de Portola Art Gallery beheerd?
De Portola Art Gallery is een coöperatieve galerie, wat betekent dat de leden de taken en kosten van het runnen van de galerie delen. Nieuwe kunstenaars worden toegelaten door middel van een juryproces wanneer leden vertrekken.

Waarom moet ik de Zomerse Eerste Vrijdagen bezoeken?
De Zomerse Eerste Vrijdagen bieden een geweldige gelegenheid om kennis te maken met de lokale kunstgemeenschap en te genieten van de prachtige setting van het Allied Arts Guild. Je kunt je laten inspireren door het diverse aanbod van kunstwerken en de creatieve sfeer van de Portola Art Gallery.

Gerelateerde links:
Portola Art Gallery
Allied Arts Guild