Arts in the Heart of Augusta Festival Returns with Fresh Location

De jaarlijkse Arts in the Heart of Augusta festival komt dit najaar terug met een nieuwe locatie. Het festival zal plaatsvinden van 20 tot 22 september, maar dit keer zal het voornamelijk langs Telfair Street plaatsvinden in plaats van Broad Street. Brenda Durant, de uitvoerend directeur van de Greater Augusta Arts Council, legde uit dat deze verandering plaatsvindt om plaats te maken voor toekomstige wegwerkzaamheden.

Het festivalterrein zal zich uitstrekken over Greene Street, Telfair Street, het oude Medical College, de oude Richmond Academy, het paradeplein, de parkeerplaats van het gemeentehuis en de Linda Beazley Room. Dit jaar worden meer dan 150 ambachtslieden en beeldend kunstenaars verwacht.

“We zijn verheugd om terug te gaan naar onze oorsprong. Nadat we moesten verhuizen van Broad Street om plaats te maken voor wegwerkzaamheden, hebben we gezocht naar een geschikte vervanging in de stad,” aldus Durant. “Het hele terrein van het gemeentehuis en de historische gebouwen en het paradeplein aan de overkant zijn perfecte locaties gebleken. We kijken ernaar uit om ons festival uit te breiden en te vullen met onze nieuwe ruimte.”

Net als voorgaande jaren zullen er vijf podia worden opgezet voor live entertainment en een food village met 20 kraampjes waar gerechten uit de hele wereld worden aangeboden.

Gevorderde festivalbadges zullen vanaf juli online beschikbaar zijn. Blijf de website en sociale media kanalen van het festival in de gaten houden voor actuele informatie.

Met de nieuwe locatie en de uitbreiding van het festival belooft Arts in the Heart of Augusta dit jaar een unieke ervaring te worden voor liefhebbers van kunst, ambacht en culinair avontuur. Kom en ontdek het beste dat Augusta te bieden heeft tijdens dit sprankelende evenement.

FAQ section

1. Wat is de nieuwe locatie van het Arts in the Heart of Augusta festival?
Het festival zal dit jaar voornamelijk plaatsvinden langs Telfair Street, in plaats van Broad Street.

2. Waarom is er verandering in de locatie van het festival?
De verandering in locatie is noodzakelijk vanwege toekomstige wegwerkzaamheden.

3. Welke gebieden zullen het festivalterrein omvatten?
Het festivalterrein strekt zich uit over Greene Street, Telfair Street, het oude Medical College, de oude Richmond Academy, het paradeplein, de parkeerplaats van het gemeentehuis en de Linda Beazley Room.

4. Hoeveel ambachtslieden en beeldend kunstenaars worden verwacht op het festival?
Dit jaar worden meer dan 150 ambachtslieden en beeldend kunstenaars verwacht.

5. Hoeveel podia zijn er voor live entertainment?
Er zullen vijf podia worden opgezet voor live entertainment.

6. Zal er eten beschikbaar zijn op het festival?
Ja, er zal een food village zijn met 20 kraampjes waar gerechten uit de hele wereld worden aangeboden.

7. Wanneer zullen de gevorderde festivalbadges beschikbaar zijn?
Gevorderde festivalbadges zullen vanaf juli online beschikbaar zijn.

Definitions

– Arts in the Heart of Augusta festival: Een jaarlijks festival in Augusta dat kunst, ambacht en culinair avontuur viert.
– Telfair Street: Een straat in Augusta waar het festival dit jaar hoofdzakelijk zal plaatsvinden.
– Broad Street: Een andere straat in Augusta waar het festival voorheen plaatsvond.
– Brenda Durant: De uitvoerend directeur van de Greater Augusta Arts Council, die verantwoordelijk is voor het festival.

Suggested related links

Website van Arts in the Heart of Augusta
Greater Augusta Arts Council
Officiële website van de stad Augusta