Contrast van oud en nieuw: The Birch House in Jersey City

Op steenworp afstand van het bruisende Manhattan in New York City wordt binnenkort de bouw van The Birch House afgerond. Dit zes verdiepingen tellende appartementencomplex, gelegen aan 49 Fisk Street in Jersey City, biedt een contrast van oud en nieuw in de architectuur. Het gebouw zal 337 studio- tot twee-slaapkamerappartementen herbergen, evenals 50.000 vierkante voet aan binnen- en buitenfaciliteiten.

Ontworpen door Minno & Wasko Architects and Planners en ontwikkeld door Halpern Real Estate Ventures, is het opvallendste kenmerk van The Birch House de rode bakstenen gevel die harmonieus samengaat met moderne raampartijen. Daarnaast zullen lichte grijze panelen de bovenste gedeelten van het gebouw sieren, terwijl balkons op de zuidgevel en een ruim dakterras met zonne-energiepanelen het geheel compleet maken. Het complex zal ook beschikken over een breed scala aan voorzieningen, waaronder een dakterras van 22.000 vierkante voet met een panoramisch uitzicht op Manhattan, een tuincourtyard, een fitnesscentrum en zelfs een bar in speakeasy-stijl.

Wat betreft duurzaamheid, zal The Birch House verschillende milieuvriendelijke kenmerken hebben. Denk hierbij aan zonnepanelen op het dak, oplaadpunten voor elektrische voertuigen en een regenwateropvangsysteem. Dit draagt bij aan een groenere levensstijl voor de bewoners en de omgeving.

Een grote pluspunt van The Birch House is de nabijheid van het openbaar vervoer. Op korte loopafstand vind je verschillende bushaltes, waaronder die van de 9, 14, en 80 buslijnen. Daarnaast ligt het West Side Avenue Station op slechts acht minuten lopen. Hiermee kunnen bewoners gebruik maken van de treindiensten van Hudson-Bergen NJ Transit, wat de verbinding met andere delen van de stad eenvoudig maakt.

The Birch House belooft een unieke woonervaring te bieden, waarbij oud en nieuw naadloos samenkomen. Met zijn moderne architectuur en duurzame kenmerken is het een toonbeeld van innovatie in het hart van Jersey City.

Veelgestelde vragen over The Birch House

Wat is The Birch House?
The Birch House is een zes verdiepingen tellend appartementencomplex gelegen aan 49 Fisk Street in Jersey City. Het complex biedt 337 studio- tot twee-slaapkamerappartementen en heeft een combinatie van oud en nieuw in de architectuur.

Wie heeft The Birch House ontworpen en ontwikkeld?
The Birch House is ontworpen door Minno & Wasko Architects and Planners en ontwikkeld door Halpern Real Estate Ventures.

Wat zijn de opvallendste kenmerken van The Birch House?
Het opvallendste kenmerk van The Birch House is de rode bakstenen gevel die harmonieus samengaat met moderne raampartijen. Daarnaast zijn er lichte grijze panelen op de bovenste gedeelten van het gebouw, balkons op de zuidgevel en een ruim dakterras met zonne-energiepanelen.

Welke voorzieningen biedt The Birch House?
The Birch House biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder een dakterras van 22.000 vierkante voet met een panoramisch uitzicht op Manhattan, een tuincourtyard, een fitnesscentrum en zelfs een bar in speakeasy-stijl.

Wat zijn de duurzame kenmerken van The Birch House?
The Birch House heeft verschillende milieuvriendelijke kenmerken, zoals zonnepanelen op het dak, oplaadpunten voor elektrische voertuigen en een regenwateropvangsysteem. Dit draagt bij aan een groenere levensstijl voor de bewoners en de omgeving.

Hoe is de bereikbaarheid van The Birch House?
The Birch House ligt op korte loopafstand van verschillende bushaltes, waaronder die van de 9, 14, en 80 buslijnen. Daarnaast ligt het West Side Avenue Station op slechts acht minuten lopen. Hiermee kunnen bewoners gebruik maken van de treindiensten van Hudson-Bergen NJ Transit, wat de verbinding met andere delen van de stad eenvoudig maakt.

Meer informatie over The Birch House is te vinden op de officiële website.