Kaddatz Galleries ontvangt subsidie voor kunsteducatie van de Minnesota State Arts Board

Kaddatz Galleries heeft een subsidie voor kunsteducatie ontvangen van de Minnesota State Arts Board (MSAB). Met de steun van deze subsidie kan Kaddatz Galleries educatieve cursussen aanbieden om de vaardigheden van volwassen studenten uit te breiden, het vertrouwen in hun creatieve vermogens te versterken en gemeenschapsverbindingen te bevorderen. De serie bestaat uit zes cursussen met een duur van 4-8 weken, waarbij de lessen wekelijks plaatsvinden.

De cursussen omvatten: Foundation Drawing 1 & 2, Waterverf, Eitempera, Olieverfschilderij en Mixed-Media Color Theory. Alle lessen zullen worden gegeven door lokale kunstenaars die gespecialiseerd zijn in elk specifiek medium en zullen plaatsvinden in Kaddatz Galleries in het historische Kaddatz Hotel Building (111 W. Lincoln Avenue).

Kaddatz Galleries zegt dat de inschrijving voor elke cursus wordt aangeboden tegen een variabele vergoeding, om individuen uit diverse sociaaleconomische achtergronden toegang te geven tot creatief onderwijs. Hierdoor wordt inclusie en gelijke kansen voor artistieke expressie gestimuleerd.

Bezoek de website van Kaddatz Galleries via de link hieronder om je in te schrijven voor de cursussen. Ontdek de diverse mogelijkheden om je creativiteit te ontwikkelen en deel te nemen aan de bruisende kunstgemeenschap van Minnesota.

[hier invoegen hyperlink naar de website van Kaddatz Galleries]

Veelgestelde vragen

1. Wat is de subsidie die Kaddatz Galleries heeft ontvangen?
Kaddatz Galleries heeft een subsidie voor kunsteducatie ontvangen van de Minnesota State Arts Board (MSAB).

2. Wat kan Kaddatz Galleries met de subsidie doen?
Met de steun van deze subsidie kan Kaddatz Galleries educatieve cursussen aanbieden om de vaardigheden van volwassen studenten uit te breiden, het vertrouwen in hun creatieve vermogens te versterken en gemeenschapsverbindingen te bevorderen.

3. Welke cursussen worden aangeboden?
De serie bestaat uit zes cursussen met een duur van 4-8 weken: Foundation Drawing 1 & 2, Waterverf, Eitempera, Olieverfschilderij en Mixed-Media Color Theory.

4. Waar vinden de lessen plaats?
Alle lessen zullen plaatsvinden in Kaddatz Galleries in het historische Kaddatz Hotel Building (111 W. Lincoln Avenue).

5. Wie geeft de lessen?
Alle lessen zullen worden gegeven door lokale kunstenaars die gespecialiseerd zijn in elk specifiek medium.

6. Wat is de prijs voor de cursussen?
De inschrijving voor elke cursus wordt aangeboden tegen een variabele vergoeding, om individuen uit diverse sociaaleconomische achtergronden toegang te geven tot creatief onderwijs.

Gerelateerde links: