De United Performing Arts Fund streeft ernaar om tegen het einde van augustus nog eens $3 miljoen op te halen

Volgens een persbericht dat op dinsdag is uitgebracht, is UPAF op zoek naar deze extra financiering om de kunsten in het gebied Milwaukee verder te ondersteunen en in stand te houden. De UPAF-campagne, die in maart van start ging, eindigt op 31 augustus.

In tegenstelling tot vorig jaar heeft UPAF geen specifiek doel aangekondigd aan het begin van de campagne. UPAF-woordvoerder Katie Korek zei echter dat ze “streeft naar een vergelijkbare inzamelingsdoelstelling” als het bedrag van $10.596.622 dat vorig jaar werd opgehaald.

Met de veranderende omstandigheden in UPAF en de gemeenschap erkennen we dat dit invloed kan hebben op onze inzamelingstotalen,” aldus Korek. UPAF en haar 14 ledenorganisaties, waaronder het Milwaukee Symphony Orchestra, Milwaukee Ballet, Skylight Music Theatre en meer, blijven volgens Korek “even toegewijd en ambitieus als altijd om zoveel mogelijk dollars op te halen voor onze bruisende kunstgemeenschap via de 2024-campagne.”

UPAF financiert haar ledenorganisaties en gelieerde instellingen, waaronder het Marcus Performing Arts Center, Milwaukee Opera Theatre, Racine Theatre Guild en nog veel meer.

“Samen met onze 14 ledenorganisaties doen we een direct beroep op onze gemeenschap om een sterke steun te tonen voor de kunstgroepen in onze regio door te doneren aan UPAF,” zei Scott Beightol, bestuursvoorzitter van UPAF, in het persbericht. “We moeten nog eens $3 miljoen ophalen voor 31 augustus om ervoor te zorgen dat de inwoners van Milwaukee blijven profiteren van een wereldklasse podiumkunsten gemeenschap.”

Volgens het persbericht van UPAF kunnen optredens en gemeenschapsprogramma’s worden verminderd of geëlimineerd als er niet meer steun komt vanuit het bedrijfsleven en individuele filantropische organisaties.

Libby Amato, managing director van Next Act Theatre, zei in het persbericht dat UPAF de “ruggengraat is van ons bruisende kunstecosysteem.” Next Act Theatre is lid van UPAF.

“We vragen nu onze gemeenschap om bij te dragen om ervoor te zorgen dat onze podiumkunstenorganisaties een vitaal onderdeel blijven van ons culturele landschap in Zuidoost-Wisconsin, door een gift aan de UPAF-campagne,” aldus Amato.

Veelgestelde vragen over de UPAF-campagne voor fondsenwerving ter ondersteuning van de kunsten in Milwaukee:

1. Wat is UPAF en wat doet het?
UPAF staat voor United Performing Arts Fund en het is een fonds dat de kunsten in het gebied Milwaukee financiert en ondersteunt. Het fonds voorziet in financiële ondersteuning voor 14 ledenorganisaties en gelieerde instellingen, waaronder het Milwaukee Symphony Orchestra, Milwaukee Ballet, Skylight Music Theatre en meer.

2. Wat is het doel van de UPAF-campagne?
Het doel van de UPAF-campagne is om extra financiering te verzamelen om de kunstgemeenschap in Milwaukee te ondersteunen en in stand te houden. Er is geen specifiek doel aangekondigd voor dit jaar, maar UPAF streeft naar een vergelijkbare inzamelingsdoelstelling als vorig jaar, waarbij $10.596.622 werd opgehaald.

3. Hoe lang duurt de UPAF-campagne?
De UPAF-campagne begon in maart en eindigt op 31 augustus.

4. Wat gebeurt er als er niet genoeg steun is voor de campagne?
Volgens het persbericht van UPAF bestaat de mogelijkheid dat optredens en gemeenschapsprogramma’s worden verminderd of geëlimineerd als er niet meer steun komt vanuit het bedrijfsleven en individuele filantropische organisaties.

Belangrijke termen:
– UPAF: United Performing Arts Fund, een fonds dat de kunsten in Milwaukee financiert en ondersteunt.
– Ledenorganisaties: Kunstorganisaties die financiële steun ontvangen van UPAF, zoals het Milwaukee Symphony Orchestra en Milwaukee Ballet.
– Marcus Performing Arts Center: Een gelieerde instelling van UPAF die podiumkunsten faciliteert.
– Filantropische organisaties: Organisaties die geld doneren aan goede doelen of maatschappelijke initiatieven.

Verwante links:
Next Act Theatre – Officiële website van Next Act Theatre, een lid van UPAF.
Marcus Performing Arts Center – Officiële website van het Marcus Performing Arts Center, een gelieerde instelling van UPAF.
Milwaukee Symphony Orchestra – Officiële website van het Milwaukee Symphony Orchestra, een ledenorganisatie van UPAF.
Milwaukee Ballet – Officiële website van het Milwaukee Ballet, een ledenorganisatie van UPAF.
Skylight Music Theatre – Officiële website van het Skylight Music Theatre, een ledenorganisatie van UPAF.

Let op: De bovenstaande URLs zijn fictief en dienen alleen als voorbeeld. Zorg ervoor dat u geldige URLs gebruikt voor daadwerkelijke links.