Le Mars Arts Center viert 50 jaar in nieuwe locatie Garage at 800

Het Le Mars Arts Center vierde niet alleen het 50-jarig bestaan van de Le Mars Arts Council, maar ook de opening van een nieuwe locatie, Garage at 800, met een uniek automuseum. Het evenement genaamd “That’s Amoré” vond plaats op zaterdag 10 februari en bood gasten de kans om als eerste de collectie van Garage at 800 te bewonderen.

Arts Council President Nancy Thoma was zeer tevreden met het succes van de avond. “Het was een enorme succes voor kunst in Le Mars. Het idee voor het evenement ontstond bij de Le Mars Arts Council om onze jaarlijkse fondsenwerving rond Valentijnsdag te houden. Vice-president van de Council, Mike Wells, bood aan om het evenement te houden bij de locatie van Garage at 800,” aldus Thoma.

Cheryl Wells, mede-eigenaar van Garage at 800, bedacht het idee om het evenement daar te organiseren. “Jaren geleden besloten we dat we wilden samenwerken met het Arts Center op verschillende manieren. We hebben veel ervaring met het coachen van bedrijven en non-profitorganisaties. We hebben ervoor gekozen om te investeren in het prachtige Carnegie-gebouw en ook in het bestuur door onze tijd en kennis te geven,” zei Cheryl.

Voor Mike werd het belang van een fondsenwerving duidelijk toen hij lid werd van het bestuur. Hij begon een commissie te leiden om iets groots te organiseren als fondsenwerving. Garage at 800 biedt ruimte voor speciale evenementen voor persoonlijk gebruik, maar ook om de gemeenschap ten goede te komen.

Het evenement trok 265 gasten en bood een unieke ervaring. Bij binnenkomst werden de gasten ontvangen op de rode loper door de eerste zaal van het gebouw. De muren van de zaal zijn gevuld met auto- en verkeersborden, samen met verschillende verzamelaarsauto’s uit de jaren ’50 en ’60.

Na het bekijken van de collectie werden de gasten naar een tweede zaal geleid met schilderijen van historische gebouwen in het centrum van Le Mars. Deze zaal toonde onder andere het Wells Visitor’s Center en Ice Cream Parlor, de Royal Theater en de Arts Center.

De avond was een groot succes en droeg bij aan de viering van 50 jaar kunst in Le Mars. Garage at 800 blijft een bijzondere locatie voor toekomstige evenementen die zowel persoonlijke als gemeenschapsdoelen dienen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat is het Le Mars Arts Center en wat werd er gevierd tijdens het evenement “That’s Amoré”?
Het Le Mars Arts Center vierde niet alleen het 50-jarig bestaan van de Le Mars Arts Council, maar ook de opening van een nieuwe locatie, Garage at 800, met een uniek automuseum.

2. Wie was tevreden met het succes van de avond en waarom?
Arts Council President Nancy Thoma was zeer tevreden met het succes van de avond omdat het evenement een enorme succes was voor kunst in Le Mars.

3. Waarom werd het evenement gehouden bij Garage at 800?
Cheryl Wells, mede-eigenaar van Garage at 800, bedacht het idee om het evenement daar te organiseren omdat Garage at 800 wilde samenwerken met het Arts Center op verschillende manieren.

4. Wat bood Garage at 800 aan als ruimte?
Garage at 800 biedt ruimte voor speciale evenementen voor persoonlijk gebruik, maar ook om de gemeenschap ten goede te komen.

5. Hoeveel gasten werden er aangetrokken tijdens het evenement en wat was er te zien?
Het evenement trok 265 gasten aan. Bij binnenkomst werden de gasten ontvangen op de rode loper door de eerste zaal van het gebouw, waar auto- en verkeersborden samen met verschillende verzamelaarsauto’s uit de jaren ’50 en ’60 te zien waren. Daarna werden de gasten naar een tweede zaal geleid met schilderijen van historische gebouwen in het centrum van Le Mars, waaronder het Wells Visitor’s Center en Ice Cream Parlor, de Royal Theater en het Arts Center.

Belangrijke termen en jargon:
– Le Mars Arts Council: Een organisatie die zich richt op kunst en cultuur in Le Mars.
– Garage at 800: Een nieuw automuseum en evenementenruimte in Le Mars.
– Collectie: De verzameling voertuigen en andere objecten die worden tentoongesteld in Garage at 800.
– Fondsenwerving: Het proces van het binnenhalen van geld voor een specifiek doel of project.
– Carnegie-gebouw: Een prachtig historisch gebouw waarin Garage at 800 is gevestigd.

Suggesties voor gerelateerde links:
Le Mars Arts Center
Garage at 800