Meld je vandaag aan voor de Cohort 2024 van het Instituut voor Doctorale Studies in de Beeldende Kunsten (IDSVA)

Wil je een artistieke carrière in de beeldende kunsten? Ben je een creatieve denker die geïnteresseerd is in filosofie, esthetiek en kunsttheorie? Dan is de IDSVA PhD in Visual Arts de perfecte kans voor jou.

Het IDSVA biedt een unieke onderzoeksgebaseerde PhD, speciaal ontworpen voor kunstenaars en creatieve geesten. In het programma leer je diepgaand over kunst en de rol ervan in de maatschappij, terwijl je je eigen artistieke praktijk ontwikkelt.

De Cohort 2024 zal in september 2024 online van start gaan en in januari 2025 naar Mexico-Stad reizen. Deze reis biedt studenten de mogelijkheid om kunst van dichtbij te ervaren in een rijke culturele omgeving.

De IDSVA is trots op haar diverse en inclusieve gemeenschap. We verwelkomen studenten van verschillende achtergronden en nationaliteiten. Dit zorgt voor een stimulerende leeromgeving waarin je kunt groeien als kunstenaar en intellectueel.

“Dit programma heeft mijn artistieke praktijk echt verrijkt en heeft me geholpen mijn denken over kunst uit te breiden”, zegt een voormalige IDSVA-student. “De combinatie van filosofie en kunsttheorie heeft mijn werk verdiept en nieuwe perspectieven geopend.”

Om meer te weten te komen over de IDSVA PhD in Visual Arts en om je aan te melden voor de Cohort 2024, neem contact op met Molly Davis, de directeur van de toelatingscommissie. Je kunt haar bereiken via [email protected], of bezoek onze website op idsva.edu.

Grijp deze unieke kans om je artistieke carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Meld je vandaag nog aan voor de Cohort 2024 van het IDSVA!

Vraag en Antwoord

1. Wat is de IDSVA PhD in Visual Arts?
IDSVA PhD in Visual Arts is een uniek onderzoeksgebaseerd PhD-programma dat speciaal is ontworpen voor kunstenaars en creatieve geesten. Het programma biedt een diepgaande studie van kunst en de rol ervan in de maatschappij, terwijl je je eigen artistieke praktijk ontwikkelt.

2. Wanneer begint de Cohort 2024?
De Cohort 2024 begint online in september 2024 en reist naar Mexico-Stad in januari 2025. Deze reis biedt studenten de mogelijkheid om kunst van dichtbij te ervaren in een rijke culturele omgeving.

3. Is de IDSVA een inclusieve gemeenschap?
Ja, de IDSVA is trots op haar diverse en inclusieve gemeenschap. Ze verwelkomen studenten van verschillende achtergronden en nationaliteiten, wat zorgt voor een stimulerende leeromgeving.

4. Hoe heeft het programma van IDSVA bijgedragen aan de artistieke praktijk van voormalige studenten?
Volgens een voormalige IDSVA-student heeft het programma hun artistieke praktijk verrijkt en hun denken over kunst uitgebreid. De combinatie van filosofie en kunsttheorie heeft hun werk verdiept en nieuwe perspectieven geopend.

5. Hoe kan ik meer te weten komen over de IDSVA PhD in Visual Arts en me aanmelden voor de Cohort 2024?
Om meer te weten te komen en je aan te melden voor de Cohort 2024, kun je contact opnemen met Molly Davis, de directeur van de toelatingscommissie. Haar e-mailadres is [email protected]. Je kunt ook de website van IDSVA bezoeken op idsva.edu.

Belangrijke termen:
– IDSVA: Institute for Doctoral Studies in the Visual Arts
– PhD: Doctor of Philosophy

Gerelateerde links:
idsva.edu (IDSVA-website)