Ontdek de prachtige Indiase volkskunst bij Arts Wayland

Arts Wayland is verheugd om een ​​Indiase volkskunstklas aan te bieden die je kennis laat maken met enkele van de eeuwenoude en traditionele volkskunstvormen van India. Ontdek de rijke culturele diversiteit van India terwijl je je onderdompelt in de betoverende wereld van Madhubani en Gond Art.

Madhubani en Gond Art zijn beiden bekend om hun opvallende geometrische patronen, florale ontwerpen en het gebruik van levendige, heldere kleuren. Tijdens de cursus leer je de traditionele patronen en motieven van elke volkskunstvorm en krijg je de kans om je eigen prachtige schilderij van Madhubani Art en Gond Art te maken.

De cursus wordt gegeven door Chaitrali Kate-Yadav, een deskundige op het gebied van Indiase volkskunst. Met haar begeleiding en expertise zul je de technieken en traditionele stijlen van deze kunstvormen ontdekken en je vaardigheden verder ontwikkelen.

De lessen vinden plaats op 6 maandagavonden, te beginnen op 9/16 (met uitzondering van Columbus Day), van 18:30 tot 20:30 uur, bij de First Parish in Wayland. Dit is een unieke kans om jezelf onder te dompelen in de Indiase cultuur en artistieke tradities.

Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in via de volgende link: https://artswayland.com/pages/indian-folk-art-fall-2024. Ontdek de schoonheid en uniekheid van de Indiase volkskunst en ga naar huis met een prachtig kunstwerk dat je zelf hebt gecreëerd.

Veelgestelde vragen (FAQ) over de Indiase volkskunstklas:

Wat is Madhubani Art?
Madhubani Art is een eeuwenoude volkskunstvorm uit India. Het staat bekend om zijn opvallende geometrische patronen, florale ontwerpen en het gebruik van levendige, heldere kleuren.

Wat is Gond Art?
Gond Art is ook een traditionele volkskunstvorm uit India. Het kenmerkt zich door gedetailleerde geometrische patronen en unieke tekenstijlen.

Wie geeft de cursus?
De cursus wordt gegeven door Chaitrali Kate-Yadav, een deskundige op het gebied van Indiase volkskunst.

Wanneer vinden de lessen plaats?
De lessen vinden plaats op 6 maandagavonden, beginnend op 9/16 (met uitzondering van Columbus Day), van 18:30 tot 20:30 uur.

Waar vinden de lessen plaats?
De lessen vinden plaats bij de First Parish in Wayland.

Hoe kan ik me inschrijven?
Je kunt je vandaag nog inschrijven via de volgende link: Inschrijflink.

Verwante links:
Arts Wayland: Officiële website van Arts Wayland, waar je meer informatie kunt vinden over hun activiteiten en evenementen.