Verken de Schoonheid van Oxfordshire met Jouw Eigen Foto’s

Ben je ooit in Oxfordshire geweest en heb je genoten van de prachtige landschappen en bezienswaardigheden? Nu heb je de kans om jouw ervaringen te delen door jouw foto’s op te sturen naar de BBC. Lees verder om erachter te komen hoe je betrokken kunt raken en jouw unieke perspectief op Oxfordshire kunt delen.

Het is geen geheim dat Oxfordshire een adembenemende bestemming is, met zijn schilderachtige dorpjes, historische gebouwen en weelderige groene landschappen. De BBC nodigt je uit om jouw foto’s van dit prachtige graafschap te delen, zodat anderen ook kunnen genieten van de schoonheid ervan.

In plaats van citaten van individuen die betrokken zijn bij het programma te gebruiken, willen we je gewoon laten weten dat de BBC oprecht geïnteresseerd is in het ontvangen van jouw foto’s. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon een enthousiaste hobbyist, jouw inzendingen zijn meer dan welkom.

Om deel te nemen, kun je jouw foto’s uploaden via BBC Weather Watchers of deze e-mailen naar [email protected]. Zorg ervoor dat je de volledige naam van de fotograaf vermeldt, samen met de locatie, datum en tijd van de foto’s. Als je de foto’s per e-mail verzendt, moet je ook aangeven dat je de copyright-houder bent en dat je de BBC toestemming geeft om jouw foto’s te gebruiken.

Hoewel alle foto’s welkom zijn, geeft de BBC de voorkeur aan recente opnames. Dus als je onlangs in Oxfordshire bent geweest, neem dan vooral de tijd om je beste foto’s te selecteren en in te zenden.

Houd er rekening mee dat de BBC niet kan garanderen dat alle foto’s gebruikt worden, maar als jouw foto’s worden gepubliceerd, wordt je naam erbij vermeld.

Dus waar wacht je nog op? Pak je camera en deel jouw unieke kijk op Oxfordshire met de wereld. Samen kunnen we de schoonheid van dit prachtige graafschap verkennen en waarderen. Vergeet niet om BBC South te volgen op sociale media en jouw verhaalideeën in te sturen naar [email protected]. We kijken uit naar jouw inzendingen!

Veelgestelde vragen:

1. Kan ik mijn foto’s van Oxfordshire delen met de BBC?
Ja, de BBC nodigt je uit om jouw foto’s van Oxfordshire te delen.

2. Hoe kan ik deelnemen aan het programma?
Je kunt jouw foto’s uploaden via BBC Weather Watchers of ze e-mailen naar [email protected].

3. Welke informatie moet ik bij mijn foto’s vermelden?
Zorg ervoor dat je de volledige naam van de fotograaf, de locatie, datum en tijd van de foto’s vermeldt. Als je de foto’s per e-mail verzendt, moet je ook aangeven dat je de copyright-houder bent en dat je de BBC toestemming geeft om jouw foto’s te gebruiken.

4. Zullen alle ingezonden foto’s worden gebruikt?
De BBC kan niet garanderen dat alle foto’s gebruikt worden, maar als jouw foto’s worden gepubliceerd, wordt je naam erbij vermeld.

5. Zijn er voorkeuren voor het soort foto’s dat wordt gezocht?
Hoewel alle foto’s welkom zijn, geeft de BBC de voorkeur aan recente opnames.

Belangrijke termen:

– Oxfordshire: Een graafschap in Engeland bekend om zijn mooie landschappen, schilderachtige dorpen en historische gebouwen.
– BBC: British Broadcasting Corporation, een bekend mediabedrijf in het Verenigd Koninkrijk.
– BBC Weather Watchers: Een platform waarop mensen hun weerfoto’s kunnen delen met de BBC.
– Copyright: Het wettelijke eigendomsrecht van een auteur, artiest of fotograaf op zijn/haar werk.

Gerelateerde links:
BBC Website
BBC Oxfordshire
BBC Weather