Introducing River Forest Lookout: A Tiny Home Immersed in Nature

In de categorie ‘Houses We Love’ presenteren we vandaag een opmerkelijke ruimte, ingediend door onze gemeenschap van architecten, ontwerpers, bouwers en huiseigenaren. Het betreft een speciale locatie in Epworth, Georgia, ontworpen door Mark Derenthal.

Het doel van River Forest Lookout was om een ​​structuur te creëren waar de bewoners zich volledig konden onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van een zeer afgelegen off-grid locatie, terwijl ze konden genieten van het comfort van een traditionele kleine woning. Deze opgave is bereikt door het gebruik van hergebruikte zeecontainers, een gegalvaniseerde torenkraanmast en torencomponenten, metalen binnenframes, aluminium kozijnen/afwerking en roestvrijstalen plafonds. Ook is gezorgd voor goede isolatie en de voorziening van stromend water, elektriciteit en verwarming het hele jaar door.

De Cab (container) is tot in detail ontworpen door Derenthal, inclusief het ontwerp van het dakterras en de frames voor de zonnepanelen, evenals het hijsmechanisme. Een algemene aannemer was niet betrokken bij dit project, omdat Derenthal niemand kon vinden die bereid was het aan te nemen. Ook kon hij geen architect vinden die met hem wilde samenwerken, omdat de architecten die hij benaderde het project in een compleet andere richting wilden sturen dan hij voor ogen had. Hierdoor bevond hij zich opnieuw in de bekende situatie van “Als het gaat gebeuren, moet ik het zelf doen”.

Derenthal heeft vele uren besteed aan telefonische gesprekken en e-mailuitwisselingen met zijn constructieadviseur om zijn ideeën, concepten en tekeningen te vertalen naar een veilige en functionele structuur. Voordat een bouwvergunning kon worden verleend, waren een terreinplan en septic tank vergunning vereist. Daarna volgden nog een funderingsinspectie, elektrische inspectie en een eindinspectie. Inmiddels is een gebruiksvergunning uitgegeven.

River Forest Lookout is een prachtig voorbeeld van hoe een klein huis ontworpen kan worden om volledig op te gaan in de omringende natuurlijke omgeving. Het project weerspiegelt de visie en het doorzettingsvermogen van de ontwerper en benadrukt de mogelijkheden van duurzame en zelfvoorzienende huizen.

Frequently Asked Questions (FAQ)

1. Wat is River Forest Lookout?
River Forest Lookout is een opmerkelijke ruimte in Epworth, Georgia, ontworpen door Mark Derenthal. Het is een speciale locatie die is gecreëerd om de bewoners volledig onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid van een afgelegen off-grid locatie, terwijl ze toch kunnen genieten van het comfort van een traditionele kleine woning.

2. Hoe is dit doel bereikt?
Het doel is bereikt door het gebruik van hergebruikte zeecontainers, een gegalvaniseerde torenkraanmast en torencomponenten, metalen binnenframes, aluminium kozijnen/afwerking en roestvrijstalen plafonds. Er is ook gezorgd voor goede isolatie en de voorziening van stromend water, elektriciteit en verwarming het hele jaar door.

3. Wie heeft River Forest Lookout ontworpen?
Mark Derenthal heeft de Cab (container) tot in detail ontworpen, inclusief het ontwerp van het dakterras en de frames voor de zonnepanelen, evenals het hijsmechanisme.

4. Was er een algemene aannemer betrokken bij dit project?
Nee, er was geen algemene aannemer betrokken bij dit project. Derenthal kon niemand vinden die bereid was het aan te nemen. Hij heeft vele uren besteed aan telefonische gesprekken en e-mailuitwisselingen met zijn constructieadviseur om zijn ideeën om te zetten naar een veilige en functionele structuur.

5. Welke vergunningen waren nodig voor de bouw van dit huis?
Voor de bouw van River Forest Lookout waren een terreinplan en septic tank vergunning vereist voordat een bouwvergunning kon worden verleend. Daarna volgden nog een funderingsinspectie, elektrische inspectie en een eindinspectie. Inmiddels is een gebruiksvergunning uitgegeven.

Gerelateerde links:
link naam: Dit is een bron voor meer informatie over duurzame en zelfvoorzienende huizen.
link naam: Hier vindt u meer inspirerende voorbeelden van klein wonen in harmonie met de natuur.

Let op: Zorg ervoor dat de gegeven URL’s geldig zijn voordat u ze gebruikt.