Een feest voor de hele familie: fAAm Fest

DAENO Entertainment organiseert aankomende zondag van 12.00 tot 18.00 uur het fAAm Fest, een gezinsvriendelijk muziek- en kunstfestival in het Bethel Park in Hampton. Het bijzondere aan dit festival is dat “fAAm” staat voor familie, ambitie, kunst en motivatie, zo hebben de organisatoren laten weten. Met dit festival willen ze lokale artiesten een platform bieden dat gericht is op het bevorderen van geestelijke, emotionele, spirituele, sociale en fysieke gezondheid.

Het festival belooft een gevarieerde line-up te hebben, met live bands, DJ’s, dichters, spoken word-artiesten, zangers en dansers. Ook is er gratis eten en drinken, diverse activiteiten en een speeltuin voor de kinderen. Daarnaast zijn er verschillende kraampjes waar je kunt rondsnuffelen en is er de mogelijkheid om prijzen te winnen.

Het mooie aan dit festival is dat de toegang gratis is, zodat iedereen uit de gemeenschap kan deelnemen aan de viering. Het is een uitgelezen kans om samen met je familie en vrienden te genieten van een dag vol muziek en kunst. Voor meer informatie kun je terecht op DAENOEnt.com.

Laat je verrassen door de diverse optredens en activiteiten op het fAAm Fest. Het is een unieke gelegenheid om lokale artiesten te ondersteunen en te genieten van een dag vol plezier voor jong en oud. Kom dus langs en maak deel uit van dit bijzondere festival!

Veelgestelde vragen over het fAAm Fest:

1. Wat is het fAAm Fest?
Het fAAm Fest is een gezinsvriendelijk muziek- en kunstfestival georganiseerd door DAENO Entertainment. Het festival staat voor familie, ambitie, kunst en motivatie en heeft als doel lokale artiesten een platform te bieden dat gericht is op het bevorderen van geestelijke, emotionele, spirituele, sociale en fysieke gezondheid.

2. Wanneer vindt het fAAm Fest plaats?
Het fAAm Fest vindt aanstaande zondag plaats, van 12.00 tot 18.00 uur.

3. Waar wordt het fAAm Fest gehouden?
Het fAAm Fest wordt gehouden in het Bethel Park in Hampton.

4. Wat is de line-up van het fAAm Fest?
Het festival belooft een gevarieerde line-up te hebben met live bands, DJ’s, dichters, spoken word-artiesten, zangers en dansers.

5. Wat is er te doen op het fAAm Fest?
Naast de optredens zijn er ook gratis eten en drinken, diverse activiteiten en een speeltuin voor de kinderen. Daarnaast zijn er kraampjes waar je kunt rondsnuffelen en is er de mogelijkheid om prijzen te winnen.

6. Is de toegang tot het fAAm Fest gratis?
Ja, de toegang tot het fAAm Fest is gratis. Iedereen uit de gemeenschap kan deelnemen aan de viering.

Voor meer informatie kun je terecht op DAENOEnt.com.

Belangrijke termen en jargon:
– fAAm: Staat voor familie, ambitie, kunst en motivatie.
– DAENO Entertainment: De organisator van het fAAm Fest.

Gerelateerde links:
DAENOEnt.com (website van DAENO Entertainment)